x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden X Factor. Delia, ajutată de finaliștii ei să impodobească bradul

X Factor. Delia, ajutată de finaliștii ei să impodobească bradul

23 Dec 2016   •   16:35
X Factor. Delia, ajutată de finaliștii ei să impodobească bradul

  Vinerea aceasta, pe 23 decembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează live marea finală „X Factor”. Este o săptămână plină de emoții pentru cei patru concurenți ajunși în această etapă, dar și de surprize frumoase. Și pentru că suntem în preajma Crăciunului, aceștia au parte și de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Așa se face că Delia a ținut neapărat să îi ia pe Raul și pe Alex la a acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun. Distracția a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt și a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le ușura misiunea. Mai mult decât atât, Delia și-a propus să meargă cu colindul și zilele acestea și-a luat finaliștii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

            Și pentru Olga, concurenta lui Carla’s Dreams, surprizele sunt copleșitoare. Micuța basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei, este înconjurată de vedete care o suțin și care îi transmit mereu mesaje de încurajare, așa cum se întâmplă cu cei de la The Motans, Nicoleta Nucă sau Andreea Bălan.

            Marcel Roșca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiții, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay”, care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook și care au venit în platoul emisiunii să-l susțină.

            Vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor” se alege marele câștigător al celui de-al șaselea sezon. Se anunță o ediție live spectaculoasă, cu duete surpriză și multă muzică bună.  

×
Subiecte în articol: x factor finala brad de craciun