x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zece ani de CB - Lori, in bratele lui Chris Willis

Zece ani de CB - Lori, in bratele lui Chris Willis

de Catalina Iancu    |    23 Oct 2006   •   00:00
Zece ani de CB - Lori, in bratele lui Chris Willis

Agitatie mare vineri seara la Clubul Bamboo: Catalin Botezatu a sarbatorit zece ani de cariera. Au venit la aceasta megapetrecere un unchi al actritei Paris Hilton, un presedinte de stat din federatia rusa, precum si invitatul special, interpretul Chris Willis.

Peste patru ore de spectacol, VIP-uri si Rolls-uri, invitati de marca, dans si acrobatie, cadouri pretioase, muzica, sunet si lumini intr-un decor de lux. A fost, de la bun inceput, cronica unei superpetreceri anuntate: "Catalin Botezatu - 10 ani". Zece ani de cariera sarbatoriti alaturi de prieteni, de colaboratori sau de simpli consumatori, care au venit sa-l felicite pe "Tarul modei romanesti".

THE BEST OF. Vineri seara, in fata clubului din Strada Ramuri Tei, nu mai era loc nici sa arunci un ac, daramite sa parchezi o masina! Asa se face ca inclusiv personalitatile au stat la coada pentru a intra in Bamboo. Asteptarea a meritat insa, caci programul gazdei nu i-a dezamagit pe cei sositi in numar atat de mare la petrecere. Se stie doar: unde e Botezatu, e show! De data aceasta insa a fost de 3 X Botezatu: designerul a prezentat nu mai putin de trei show-uri: colectie de lenjerie intima pentru barbati, lenjerie intima, costume de baie pentru femei si o colectie haute-couture. Pentru aceste prezentari s-au deplasat la Bucuresti 30 de make-up artisti si hair-stilisti. Mirela Vescan a adus din toata tara cei mai buni specialisti Coty, iar Laurent Tourette si-a completat echipa cu o stilista adusa tocmai de la Paris. Mireasa colectiei haute-couture, Roxana Ciuhulescu, n-a putut dormi noaptea de atatea emotii. Misiunea cea mai grea le-a revenit celor care au realizat cele patru filme despre activitatea lui Catalin. Proiectate pe ecrane uriase, imaginile de la prezentarile creatorului au fost selectate din peste 100 de casete. Una dintre prietenele sarbatoritului i-a facut-o cadou pe... Loredana Groza. Artista a venit special pentru Bote de la Brasov. Diva a reusit sa-l socheze pe Chris Willis, in bratele caruia a aterizat. Faimosul interpret a sustinut, la randul sau, un recital din care n-a lipsit melodia lui David Guetta, "The World is Mine". Willis a fost cu greu convins sa vina in Romania si a avut pretentii de superstar: limuzina si cazare la un hotel de 5 stele. Dar i-a incantat pe cei 5.000 de petrecareti. Insusi Botezatu a dansat, desi avea piciorul in ghips.

SUB ACOPERIRE
Printre invitati s-au numarat Zina Dumitrescu, Rita Muresan, Mihai Albu cu partenerii lor de viata, Catinca Roman, Wilhelmina Artz, Dana Savuica, Delia, fetele de la Trident, Mihaela Tatu, ba chiar si Monica si Irinel Columbeanu. Au fost insa si VIP-uri sub acoperire: un unchi al actritei Paris Hilton si un sef de stat al unei tari din federatia rusa. Tortul lui Bote (foto) a cantarit cateva zeci de kilograme si a avut forma unui podium cu manechine cu tot, iar sampania a fost servita in cupe fluorescente, intocmai ca in cluburile de fite de la Monte Carlo.

×
Subiecte în articol: antimonden