x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Peste 50 de artiști sunt așteptați la SAGA Festival, în București, în luna septembrie

Peste 50 de artiști sunt așteptați la SAGA Festival, în București, în luna septembrie

21 Apr 2021   •   16:42
Peste 50 de artiști sunt așteptați la SAGA Festival, în București, în luna septembrie
Sursa foto: Foto: Facebook

Peste 50 de artiști vor urma pe scena ediției de anul acesta a SAGA Festival de la București, între 11 și 13 septembrie, în parcul Izvor.

Astfel, pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiesto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

„Sunt încântat că putem aduce experienţa SAGA Festival la Bucureşti şi că artişti precum Alan Walker, Tiësto, CarlCox, Timmy Trumpet vor crea o atmosferă extraordinară după un an greu, marcat de pandemie.

Sunt optimist căputem organiza SAGA în septembrie, suntem în legătură constantă cu autorităţile, avem argumente să credem căputem organiza festivalul în condiţii de siguranţă. De altfel, ne pregătim de EDC Las Vegas şi EDC Europe înLisabona”, a transmis într-un comunicat Allan Hardenberg, CEO al ALDA, una dintre companiile organizatoare. Prima ediţie a evenimentului era programată pentru iunie 2020.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi cumpărate la preţul de 299 de lei, de pe Bilete.ro şi de pe Festicket.ro pentru câteva ore. Ulterior, preţul acestora va deveni 399 de lei, iar în ultima etapă, va fi de 499 de lei. AbonamenteleVIP vor costa 799 de lei până pe 3 iunie, apoi 899 de lei şi 999 de lei în ultima etapă.

×
Subiecte în articol: festival bucuresti saga festival