x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Port popular şi reţete vechi de peste 50 de ani diseară la  ,,Chefi la cuțite”

Port popular şi reţete vechi de peste 50 de ani diseară la  ,,Chefi la cuțite”

17 Oct 2017   •   18:33
Port popular şi reţete vechi de peste 50 de ani diseară  la  ,,Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Jurizarea pe nevăzute continuă și în seara aceasta la „Chefi la cuțite” cu noi farfurii și reacții extrem de savuroase. Jurații vor avea parte de numeroase delicii sub cloșuri, însă la fel de spectaculoase vor fi și aparițiile autentice ale concurenților dornici să obțină mult râvnitele cuțite. În spirit tradițional românesc, Florile Dumitrene vin din județul Bistrița pentru a le oferi trioului de jurați preparate specifice culturii noastre, făcute după rețete care datează de mai bine de jumătate de veac. Vesele și pline de viață, gospodinele cântă și încântă, fiind sigure că gustul unei farfurii făcute cu dragoste  ,,ca la mama acasă” va ajunge diseară la sufletul chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Mai mult decât atât, cea mai tânără dintre ele a pus ochii pe cel mai curtat burlacul al juriului, pe care îl consideră un ,,bărbat bine”, iar ediția de azi va dezvălui dacă reușește sau nu să îl cucerească.

Gustul tradiției românești va fi concurat de farfuria unei tinere din Elveția, care trăiește în România de 8 ani. Vrea să îi convertească pe cei trei jurați la veganism, căci cloșurile vor dezvălui o shaorma vegană, făcută cu ingrediente naturale de la ferma unde lucrează. Convinsă că simplitatea unui preparat este un pariu sigur în această fază a competiției, va folosi alternative precum tofu și pastă de susan pentru a reface o rețetă rapidă și extrem de populară.  Și pentru că lupta de la bancul de lucru devine internațională, Minh Binh, fosta concurentă a echipei mov din sezonul 3 revine în platoul emisiunii pentru a-i surprinde pe foștii săi mentori. Ce va găti alături de ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară de la ora 20:00.

O altă apariție originală este Christian Moraru care, acoperit în tatuaje, își spune Ugly Boy. Diseară vine în fața celor trei jurați și dezvăluie o poveste de viață impresionantă. Pe cât de complicat este trecutul său, pe atât de simplu este preparatul pe care va alege să-l gătească la bancul de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă savoarea și platingul sunt suficiente pentru a trece în etapa următoare și cum l-a ajutat bucătăria să depășească cea mai derutantă perioadă din tinerețe, vom vedea în această seară de la 20:00 pe Antena 1, într-o nouă ediție specială a celei mai iubite emisiuni culinare!

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite