x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Lucruri pe care bărbații nici măcar nu le observă, deși femeile cred că le pasă

Lucruri pe care bărbații nici măcar nu le observă, deși femeile cred că le pasă

de Redacția Jurnalul    |    07 Oct 2024   •   09:45
Lucruri pe care bărbații nici măcar nu le observă, deși femeile cred că le pasă
Sursa foto: Hepta/8 lucruri care nu contează pentru bărbați, deși femeile cred că da

Uneori, bărbații au reputația că nu observă anumite lucruri, nu sunt atenți la mici detalii sau chiar că nu ascultă ce li se comunică. Deși aceste generalizări pot fi discutabile, există totuși câteva aspecte de care bărbații chiar nu se îngrijorează – și, surprinzător, acestea nu sunt cele la care te-ai aștepta.

Iată 8 lucruri care nu contează pentru bărbați, deși femeile cred că da:

1. Nu ne pasă dacă părul sau machiajul tău nu sunt perfecte

Indiferent de cât de mult efort depui pentru a arăta bine, fie pentru tine, fie pentru un eveniment important, sau pentru o primă întâlnire cu noi, nu te învinovăți dacă lucrurile nu ies perfect. Dacă petrecem timp cu tine, o facem pentru că ne dorim acest lucru, indiferent cum arăți.

Un studiu al Universității din Texas, Austin, a arătat că atractivitatea este definită mai mult prin unicitate decât prin aspect sau carismă. Pe măsură ce cunoaștem o persoană, percepția noastră despre frumusețea sa poate crește, în timp ce atractivitatea celor care par inițial foarte atrăgători poate scădea. Acest lucru sugerează că avem mai mult control asupra atractivității noastre decât credem.

2. Nu ne pasă de acele câteva kilograme în plus pe care vrei să le pierzi

Cu toții avem insecurități – inclusiv bărbații. Chiar și noi avem lucruri pe care am vrea să le schimbăm la corpurile noastre, doar că nu vorbim atât de des despre ele. Probabil, lucrurile mici de care te simți nesigură nu sunt niciodată ceva de care un bărbat bun s-ar plânge atunci când suntem apropiați de tine. Ne dorim doar să ne bucurăm de tine așa cum ești.

3. Nu ne pasă dacă câștigi mai mulți bani decât noi

Fie că faci mai mulți bani, mai puțini sau la fel, nu contează. Bărbații care sunt încrezători în sine sunt mult mai preocupați de cine ești ca persoană și cum ne simțim în preajma ta, decât de profesia pe care o alegi. Este mult mai important să fii o persoană cu un suflet frumos și o minte frumoasă decât CEO-ul unei mari companii care este rece și fără suflet.

Un studiu din 2012 a arătat că bărbații cu o masculinitate mai puțin tradițională nu consideră diferențele de venituri un factor important în relație și se bucură de o calitate ridicată a relației romantice.

4. Nu ne pasă dacă ne trimiți prima mesaj

Multe femei cred că nu ar trebui să trimită prima mesaj unui bărbat pentru că asta ar putea părea disperat, dar acest lucru nu este adevărat. Dacă nu îți trimitem un mesaj și suntem interesați, probabil ne gândim constant la asta, dar nu vrem să părem prea insistenți. Vom fi mai mult decât încântați să vedem numele tău pe telefonul nostru.

5. Nu ne pasă cum arăți când te trezești dimineața

Am auzit de femei care nu lasă bărbații să rămână peste noapte până când nu trece ceva timp în relație sau care merg la culcare machiate pentru a nu fi văzute nemachiate dimineața. Adevărul este că nu ne pasă. Dacă ne trezim lângă tine, te considerăm frumoasă indiferent de cum arăți.

6. Nu ne pasă ce comanzi la cină

Sperăm că ideea că femeile trebuie să mănânce puțin în timpul unei întâlniri nu mai este actuală. Dacă vrei să comanzi un steak, comandă-l. Nu trebuie să schimbi ce mănânci când ești cu noi din cauza unei presupuse așteptări. Bucură-te de masă!

7. Nu ne pasă dacă înjuri în preajma noastră

Am menționat în alte articole că nu este "feminin" să înjuri, dar nici "masculin." Să fim sinceri, suntem cu toții adulți și putem gestiona limbajul colorat. În public sau în jurul familiei e bine să fim mai rezervați, dar niciun bărbat nu se va plânge de câteva înjurături aruncate ocazional. Este ceva natural și unul dintre lucrurile de care nu ne pasă.

8. Nu ne pasă dacă nu ești perfectă

Nimeni nu este perfect. Conceptul de perfecțiune este, de fapt, lipsit de sens, deoarece fiecare dintre noi are o imagine diferită despre ce înseamnă să fii perfect. Așa că, nu mai fi îngrijorată că nu arăți ca un model retușat dintr-o reclamă. Nu ne pasă, pentru că atunci când iubești pe cineva pentru ceea ce este cu adevărat, totul la acea persoană devine frumos.

Bărbații care te apreciază cu adevărat nu se îngrijorează de detalii superficiale precum părul perfect, kilogramele în plus sau cum arăți dimineața. Ce contează pentru ei este autenticitatea și frumusețea ta interioară.

×