x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum se vindecă persoanele empatice

Cum se vindecă persoanele empatice

18 Dec 2017   •   16:09
 Cum se vindecă persoanele empatice

Persoanele empatice sunt acelea care simt, emit și absorb energiile din jurul lor. Adesea din cauza acestei puteri de a empatiza, acestea se pot confrunta cu stări de oboseală, confuzie, neliniște. Calitățile extrasenzoriale nu sunt întotdeauna tocmai o calitate dacă nu știi cum să te protejezi și apoi ulterior să te vindeci, scrie clicksanatate.ro.

Persoanele senzoriale adesea se folosesc de puterilor sale pentru a-i ajuta pe cei din jur să se vindece. Însă de cele mai multe ori acest ajutor îi secătuiesc și îi fac să se confrunte cu diverse stări de cele mai multe ori de neînțeles.

Pentru a te proteja și ate întări ai nevoie de câteva mici ponturi, ce imediat cum le vei pune în aplicare vei vedea rezultatele pozitive.

Cu cât vei fi mai încrezător în pripriile tale forțe cu atât vei fi mai luminat și mai deschis la a-i ajuta pe cei din jurul tău. Încrederea te va ajuta să emiți o energie pozitivă și în același timp constructivă. Starea ta optimistă și puterea ta va fi atât protecția cât și arma ta pentru a face bine.

×
Subiecte în articol: incredere relaţii cupluri