x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Eveniment inedit în Marea Britanie. Cum s-a căsătorit o femeie cu ea însăși

Eveniment inedit în Marea Britanie. Cum s-a căsătorit o femeie cu ea însăși

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2023   •   18:30
Eveniment inedit în Marea Britanie. Cum s-a căsătorit o femeie cu ea însăși
Sursa foto: Facebook FactPro via John McLellan

O femeie din Anglia s-a căsătorit cu ea însăși, astfel că a organizat un eveniment extraordinar de la care n-au lipsit inelul, rochia, jurămintele, rochia, tortul.

Sara Wilkinson are 42 de ani și a decis să facă nuntă deși nu avea un partener. Ea a hotărât să se iubească tot restul vieții necondiționat, organizând însă un eveniment spectaculos. 

Decizia de a se căsători cu ea însăși a luat-o în urmă cu 14 ani, când a făcut depresie după ce s-a despărțit de iubitul ei. La 28 de ani a hotărât să fie fericită așa cum este. 

Pentru nuntă ea a strâns bani timp de 20 de ani și acum a decis să-și facă o nuntă de vis. A purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort etajat care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar.

"A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești că s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar de ce ar trebui să ratez această ocazie?!

Am avut bani rezervați pentru nunta mea, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit", a spus aceasta pentru BBC, citat de antena3CNN.

Astfel că Sarah și-a cumpărat singură chiar și inelul de logodnă. Au fost prezenți familia și prietenii dar și lista cu cele 14 jurăminte, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului.

Ea spune acum că este mulțumită de acest eveniment și recunoaște că rămâne deschisă la posibilitatea de a-și întâlni partenerul potrivit. 

Vestea acestei căsătorii inedite a creat emoții pe rețelele de socializare dar a atras și potențiali pretendenți. 

 

×
Subiecte în articol: anglia casatorie sarah wikinson