x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Roxana Ciuhulescu: “Singura dată când a venit mama să mă vadă la un raliu, am intrat într-un parapet”

Roxana Ciuhulescu: “Singura dată când a venit mama să mă vadă la un raliu, am intrat într-un parapet”

11 Iul 2015   •   13:03
Roxana Ciuhulescu: “Singura dată când a venit mama să mă vadă la un raliu, am intrat într-un parapet”

Că Roxana Ciuhulescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 24 iulie, la “Splash! vedete la apă”, este o fire sportivă și că-i place adrenalina se știe deja. Prea puțini cunosc însă faptul că Roxana nu suportă ca familia ei să ia parte la evenimentele sportive la care aceasta participă.

“N-am suportat niciodată ca familia mea să ia parte la evenimentele mele sportive sau care presupun riscuri. O singură dată mama mi-a făcut o surpriză și a venit să mă vadă la un raliu. Deși o rugasem să nu facă asta, ea totuși a venit. Înainte să termin competiția, am intrat în parapet. Nu vreau să știu ce simte o mamă în momentele astea. Am motive întemeiate ca familia mea să nu asiste atunci când eu îmi pun pielea în saramură”, ne-a declarat Roxana.

De partea cealaltă, soțul ei, Mihai, nu a fost niciodată de acord cu activitățile Roxanei care presupun riscuri.



“N-a fost de acord nici cu venirea mea la “Splash!”, însă de fiecare dată înțelege că nimic nu mă poate opri, dacă eu sunt hotărâtă să fac ceva și, ca atare, cădem la o înțelegere“, a mai spus ea, zâmbind.

×