x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Cadou Special pentru Andre Rieu din partea echipei Steaua

Cadou Special pentru Andre Rieu din partea echipei Steaua

08 Iun 2015   •   22:08
Cadou Special pentru Andre Rieu din partea echipei Steaua

Duminica, s-a încheiat cea de-a treia poveste muzicală din seria celor 7 seri pregătite spectatorilor din Piața Constituției de violonistul Andre Rieu și Johann Strauss Orchestra.

Debordând de energie, pe parcursul celor trei concerte, Andre Rieu a electrizat mulțimea încă de la primele acorduri și a fascinat audiența cu finalul apoteotic.

Spre amuzamentul publicului spectator, printre glumele presărate pe parcursul primelor trei concerte de la Bucureşti, Andre Rieu s-a adresat echipei de fotbal Steaua Bucureşti, oferindu-le gratuit un sfat și, de ce nu, secretul pentru a deveni campioni:

”Am un sfat pentru Steaua București. În primul rând, luați-vă un antrenor olandez. În al doilea rând, învățați să cântați acest vals. Fanii care vor cânta cel mai tare ”The Second Waltz” vor câștiga. Deci, învâțați să cântați acest vals și atunci Steaua București va fi campioană mondială!”

Ei bine, iată că Valeriu Argășeală, Preşedintele Clubului bucureştean, a reacţionat prompt, iar la finalul concertului de duminica, l-a întâmpinat pe Andre Rieu, în backstage, pentru a-i oferi un cadou special: două tricouri cu însemnele Stelei, inscripționate cu numărul 1 și al doilea cu numărul 69, număr ales la întâmplare, fără vreo semnificaţie aparte.



Luni, Andre Rieu s-a întors la Maastricht pentru a-și petrece timpul în compania soţiei şi a nepoţilor lui, dar va reveni în România pentru cele 4 concerte rămase din Piaţa Constituţiei: 11, 12, 13 şi 14 iunie.

Membrii orchestrei vor profita de cele trei zile libere pentru a vizita și alte orașe din România.

Sursa foto: © Marcel van Hoorn
 

×
Subiecte în articol: concert andre rieu Andre Rieu steaua