x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Festivalul de muzică #3010 organizat în beneficiul victimelor din Colectiv a ajuns la a doua ediție

Festivalul de muzică #3010 organizat în beneficiul victimelor din Colectiv a ajuns la a doua ediție

04 Oct 2017   •   14:38
 Festivalul de muzică  #3010 organizat în beneficiul victimelor din Colectiv a ajuns la a doua ediție

A doua ediţie a #3010 Festival va avea loc pe 30 octombrie, fondurile şi donaţiile obţinute în urma evenimentului urmând să fie folosite în beneficiul victimelor din Colectiv şi pentru organizarea evenimentului de anul viitor, a informat Asociaţia Colectiv GTG 3010, prin intermediul unui comunicat.

"30 Octombrie 2015 este o zi marcantă pentru rock-ul românesc. Asociaţia Colectiv GTG 3010 a ales să ţină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual. Prin intermediul acestui eveniment, asociaţia doreşte să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin şi, de asemenea, doreşte ca un număr de trupe să cânte pentru cei care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv", a anunţat sursa citată.

Preţul unui bilet va fi de 50 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate în avans de pe site-ul www.iabilet.ro sau la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Fondurile şi donaţiile obţinute vor fi folosite atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor şi a facturilor medicale, cât şi pentru organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca "#3010 Festival" să fie realizat an de an.

"Nevoile victimelor sunt mari şi pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai uşor peste suferinţa existentă. Demersului nostru s-au alăturat mai multe formaţii ce vor susţine concerte acustice în seara respectivă: Jinxy Von D'ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amară, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpaţi", a menţionat asociaţia.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, cu începere de la ora 18.00.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă. Reprezintă singură asociaţie înfiinţată de cei care au avut de suferit în mod direct în urma incendiului din Clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 şi este formată din 100 de membri.

Principalul scop al asociaţiei este acela de a acorda ajutor marilor arşi ai României. Ea îi va sprijini financiar pe cei care au suferit arsuri grave şi sunt în procesul de refacere şi de reintegrare socială. De asemenea, va sprijini victimele abuzurilor statului şi pe cele din accidente şi incendii, atât din punct de vedere medical cât şi juridic, se mai arată în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: festival muzica #3010