x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Splash! Vedete la apă”, marea finală!

“Splash! Vedete la apă”, marea finală!

04 Sep 2014   •   14:21
“Splash! Vedete la apă”, marea finală!

Marea finală “Splash! Vedete la apă” din 5 septembrie, de la ora 20:30, îi va aduce în faţa telespectatorilor Antenei 1 pe cei mai curajoşi şi talentaţi zece participanţi la spectaculosul concurs al săriturilor în apă din acest sezon, într-o seară a eroilor de poveste care se aruncă din înalt.

Anamaria Ferentz, Iulian Barbu, alias Piticul Porno, Ruby, Daniela Crudu, Andreea Perju, Radu Valahu, Vladimir Drăghia, Sore, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei şi Cosmin Soare vor uimi din nou juriul, format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, şi publicul cu săriturile lor pe care le-au pregătit cu ajutorul antrenorilor lotului naţional şi olimpic de sărituri în apă – Claudia Tiu, Clara Gherase, Andrian Cherciu şi Bogdan “Bobo” Ioniţă.

Costumaţi în diverse personaje, concurenţii vor sări mai întâi în tandem, urmând ca primii cinci dintre ei să treacă în etapa următoare a finalei, în care vor executa o nouă săritură, de data aceasta individual. Câştigătorul marelui trofeu “Splash! Vedete la apă” va dona premiul în valoare de 3.000 de euro micuţei campioane la sărituri în apă Maria Casian, în vârstă de nouă ani, pentru ca aceasta să-şi poată continua antrenamentele din ce în ce mai costisitoare. Mica sportivă va fi prezentă la marea finală şi va executa, la rându-i, un salt de la platforma de zece metri.
Aşadar, în marea finală, Anamaria Ferentz şi Iulian Barbu vor fi Albă ca Zăpada şi Piticul morocănos, Ruby şi Daniela Crudu îi vor întruchipa pe Minnie şi Mickey Mouse, Andreea Perju şi Radu Valahu se vor transforma în Frumoasa şi Bestia, Vladimir Drăghia şi Sore vor fi Suleyman Magnificul şi Hurem, iar Ionuţ “Pitbull” Atodiresei şi Cosmin Soare, doi luptători spartani.
Deşi s-a accidentat serios cu doar câteva ore înainte de finală, Ruby se ambiţionează să nu abandoneze “lupta” şi, pe propria răspundere, va decide să rămână în concurs. La antrenamente, ea s-a lovit puternic cu faţa de apă, impactul ducând la un traumatism ocular, medicii de la urgenţă recomandându-i să evite pentru cel puţin o săptămână contactul cu apa din piscină, din cauza clorului pe care aceasta îl conţine.

Vladimir Drăghia, secondat de Sore, va sări prin foc şi va executa astfel cea mai riscantă săritură a sa de până acum....Cine va fi câştigătorul celui de-al doilea sezon “Splash! Vedete la apă”, vom vedea la ora 20:30!

×