x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva. Misha cântă pentru prima dată muzică lăutărească: “Soțul meu, surprins, abia așteaptă să mă vadă”

Te cunosc de undeva. Misha cântă pentru prima dată muzică lăutărească: “Soțul meu, surprins, abia așteaptă să mă vadă”

04 Noi 2016   •   17:36
Te cunosc de undeva. Misha cântă pentru prima dată muzică lăutărească: “Soțul meu, surprins, abia așteaptă să mă vadă”

Misha va cânta pentru prima dată muzică lăutărească, în ediția de sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, când o va imita pe Romica Puceanu.

“N-am mai cântat niciodată muzică lăutărească și nici nu am crezut că voi cânta vreodată. Va fi un moment destul de complicat, pentru că Romica Puceanu are un timbru special, care îmi va da ceva bătăi de cap. E un personaj care îmi e străin cu totul”, spune Misha.

Nerăbdător să o vadă în acest rol este și soțul ei, Connect-R. “El nici nu știa că am primit acest personaj. I-am zis abia după ce am înregistrat emisiunea și a fost foarte surprins. Abia așteaptă să vadă ce am făcut”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”

Cât de bine va reuși Misha să se transforme în celebra cântăreață de muzică lăutărească Romica Puceanu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

 

 

×