x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Transformări spectaculoase la Descoperă-ți frumusețea: Nici nu poți să descrii în cuvinte cum te simți când te vezi atât de frumoasă

Transformări spectaculoase la Descoperă-ți frumusețea: Nici nu poți să descrii în cuvinte cum te simți când te vezi atât de frumoasă

20 Oct 2017   •   12:21
Transformări spectaculoase la Descoperă-ți frumusețea: Nici nu poți să descrii în cuvinte cum te simți când te vezi atât de frumoasă

Povești de viață demne de scenarii de film, transformări spectaculoase ale unor femei care s-au abandonat pe ele însele în tumultul vieții cotidiene, toate acestea și multe altele pot fi văzute în cadrul show-ului ”Descoperă-ți frumusețea” de la Antena Stars.

Marilena este o femeie care ani de zile și-a ascuns greutățile, dar care a ajuns acum, la vârsta de 50 de ani, să vrea, pentru prima dată, să se pună pe primul loc.

Marilena a explicat că, deși lucrează într-o lume a bărbaților, vrea să-și redescopere feminitatea, vrea să se simtă mai bine în pielea ei, iar pentru asta a ales show-ul ”Descoperă-ți frumusețea”.

”Am un stop intelectual când vine vorba de vârsta mea. Mă opresc la 35 de ani, nu pot să trec mai departe. Sunt nemulțumită că trec anii. Am imaginea mea în minte, dar e de acum câțiva ani. Am 50 de ani și trebuie să încerc să fac lucrurile altfel. Să fiu mai stilată. Nu știu să fac nimic cu părul, sunt un pic prea ștearsă”, spunea Marilena care recunoaște că nu-și poate accepta vârsta și care a declarat că vrea să poată să-și asume anii pe care îi are, dar, în același timp, să se simtă bine în pielea ei.

Marilena s-a lăsat pe mâna stilistului și a acceptat o transformare cu adevărat spectaculoasă. A renunțat la părul lung și a adăugat un plus de culoare în ținută, iar rezultatul a fost unul pe măsură.

Rodica este o femeie care a terminat cu brio facultatea de matematică și căreia, la vârsta de 50 de ani, destinul i s-a schimbat brusc, atunci când a fost părăsită de soț. A fost extrem de tristă și dezamăgită însă acum a decis să-și redescopere frumusețea și pe ea însăși.

”Am venit la ”Descoperă-ți frumusețea” să-mi recapăt frumusețea exterioară și interioară. Îmi doresc să-mi schimb stilul și să fiu mai atentă cu mine. Am avut o căsnicie din care am ieșit. Am avut mai multe încercări de a repara, dar nu a mers. Am zis că mai bine singură decât singură în doi. Nu știu dacă soțul meu mă vedea sau nu frumoasă, dar cred că a găsit altceva”, spunea Rodica.

După ce s-a lăsat pe mâna specialiștilor, Rodica a mărturisit că se simte din nou frumoasă și mulțumită de ceea ce vede atunci când se uită în oglindă.

Nicoleta a plecat de la 16 ani de acasă și a luat viața în piept de pe vremea când era încă o puștoiacă. Este de 18 ani cu același bărbat și spune că și-a dorit mereu să se simtă apreciată și iubită. Acum a simțit că este momentul să facă o schimbare pentru a-și recăpăta încrederea în ea și admirația partenerului de viață.

”Mereu mi-am canalizat toată energia ca să-i văd pe ceilalți fericiți. Mereu îi împing pe ceilalți în față, dar eu nu arăt niciodată ce e în sufletul meu. Îmi doresc foarte mult o schimbare. Cel mai important este felul în care te simți în preajma celui de lângă tine. Și aici este o problemă, sunt căsătorită de 18 ani. Soțul meu nu este un băiat rău, dar nu știe să-și exprime sentimentele. Când mă uit în oglindă nu-mi place în totalitate ce văd, mi-aș dori să am mai multă încredere în mine. Mă simt blocată și simt că trebuie să ies din situația asta”, spunea Nicoleta înainte să-și cunoască stilistul.

După o transformare cu adevărat spectaculoasă, Nicoleta s-a declarat fericită și profund impresionată de rezultat.

”Nici nu poți să descrii în cuvinte cum te simți când te vezi atât de frumoasă. Eu sunt super, super mulțumită”, a mărturisit Nicoleta.

Cei trei stiliști care le-au îndrumat pe participante spre transformările spectaculoase, Eli Adam, Tara Holtea și Costa Stavrositu, trec acum prin mari emoții. Care dintre ei va câștiga Gala Frumuseții de săptămâna aceasta și care transformare va fi considerată cel mai bine realizată, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la ora 19.15, la Antena Stars.

×