x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Unghii lungi și rezistente pentru cât mai mult timp? Descoperă oferta de produse de la Creative Nails

Unghii lungi și rezistente pentru cât mai mult timp? Descoperă oferta de produse de la Creative Nails

27 Iul 2023   •   16:15
Unghii lungi și rezistente pentru cât mai mult timp? Descoperă oferta de produse de la Creative Nails

Unghiile lungi sunt etalon al frumuseții, tot mai multe femei dorindu-și un astfel de efect pentru manichiura lor, chiar dacă baza de lucru este departe de solicitare. Pentru astfel de situații este necesar să apelezi la tehnici și produse care să îți permită realizarea de construcții rezistente astfel încât prestația serviciilor tale să fie la înălțimea așteptărilor.

Descoperă gama variata de geluri pentru unghii de la Creative Nails și alege-ți preferatul pentru a crea manichiuri spectaculoase!

Ce sunt gelurile pentru unghii?

Spre deosebire de oja normală și cea semipermanentă, gelurile prezintă o vâscozitate mai mare, o maleabilitate sporită, aderență mai bună și, totodată, nevoia de a fi polimerizate mai mult, generând o rezistență ridicată. Acestea sunt produsele ideale pentru a realiza construcții medii și mari, dar și pentru a schimba complet arhitectura unghiei atunci când situația o cere.

 Ce variante de geluri există în colecția Creative Nails?

Creative Nails este un magazin multibrand de produse profesionale pentru manichiură unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea unghii perfecte și rezistente. Branduri de renume precum MUSA, Nartist PRO, Nolia, Cupio sau HER te așteaptă cu colecții impresionante dintre care să alegi după propriile nevoi. Geluri autonivelante cu diferite texturi, care se aplică direct pe unghia naturală sau care au nevoie de bază, geluri pentru construcție cu tips, polygel sau acrygel, pe toate le găsești pe site.

În plus, fiecare dintre acestea este disponibil într-o gamă foarte variată de culori, de la nuanțe neutre și translucide, la o varietate de derivări din toate culorile câmpului cromatic. Simple, cu sclipici sau diverse irizații, magnetice, metalice sau duochorme, ai la dispoziție nenumărate opțiuni dintre care să alegi în funcție de efectul pe care vrei să îl obții.

ACRYLIC GEL CLEAR 60 ml de la Kinetics este tipul de produs foarte versatil pe care îl poți utiliza în crearea a diverse tipuri de manichiuri și care nu ar trebui să lipsească din niciun kit profesionist care se dorește a fi eficient.

Cum realizezi construcții cu gel pe măsura așteptărilor?

Pentru ca serviciile tale să fie satisfăcătoare este foarte important să fii atentă la cerințele clientei și să încerci să le materializezi pe cât posibil. Acolo unde situația nu permite punerea în practică a ideii principale trebuie să vii cu alternative, să explici care este problema și care sunt riscurile la care s-ar expune dacă ai realiza întocmai ceea ce îți cere.

Dacă ești la început de drum ori îți dorești ca rezultatul final să fie cât mai aproape de perfecțiune, se recomandă utilizarea unor tipsuri sau șabloane care să îți ofere direcție și să te ajute să creezi o structură corectă. Optează pentru geluri care nu curg și sunt foarte ușor de modelat pentru o aplicare uniformă și o uscare ideală, care să nu necesite foarte multă pilire după. Pentru a mai elimina câțiva pași din proces, alege geluri colorate în nuanța finală, astfel încât să termini mai repede și să nu fie nevoie să aplici nenumărate straturi care să îngroașe prea mult suprafața unghiei și să creeze un aspect inestetic.

Cumpără online produsele preferate de la Creative Nails

Procesul de comandă online din cadrul magazinului Creative Nails este foarte simplu și rapid, fiind necesare doar câteva click-uri. Îți alegi gelul dorit, îl adaugi în coș și completezi cu datele personale solicitate. Transmiți solicitarea care va fi procesată imediat, în așa fel încât comanda să fie expediată către tine în scurt timp. În plus, pentru cumpărăturile de peste 550 de lei ai transport gratuit oriunde în țară.

Creează manichiuri impresionante și rezistente cu gelurile de unghii de la Creative Nails!

 

 

×