x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber X Factor. Concurenții au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE

X Factor. Concurenții au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE

09 Dec 2016   •   16:47
X Factor. Concurenții au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE

Vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1 încep Galele LIVE „X Factor”, iar concurenții care vor intra în această etapă a show-ului au deja parte de un regim drastic: au intrat în casa „X Factor”, Răzvan și Dani le-au luat telefoanele pentru că nu au voie să le folosească, iar stiliștii emisiunii lucrează intens la schimbări de look spectaculoase.

Cei opt concurenți plus cel de-al nouălea, alesul publicului, au parte zilele acestea de un adevărat tratament de vedete. Vor trece prin niște schimbări de înfățișare care îi uimesc de la o zi la alta chiar și pe ei.

Unii dintre ei vor renunța la plete, își vor schimba culoarea părului, vor îmbrăca haine de scenă și se vor mira atunci când se vor privi în oglindă.

În casa „X Factor” atmosfera este una extrem de vie și plină de energie pentru că toți tinerii locuiesc împreună. Și pentru că telefoanele le-au fost confiscate, mulți au mărturisit că se simt uneori ca-n armată și că fiecare zi până la Gale e ca un cantonament.

Cum arată acum concurenții care intră în Galele LIVE, cum s-au pregătit ei pentru această etapă a show-ului alături de mentorii lor, ce activități se desfășoară în casa unde locuiesc și cum vor încerca să convingă juriul și publicul că merită să rămână în concurs, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri de la 20.30.

Pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor”. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock.

În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit în ediția de vinerea acaeasta.   

 

×