x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber X Factor. N-a cântat de 8 luni, dar a avut curajul sã –l înfrunte pe Cheloo

X Factor. N-a cântat de 8 luni, dar a avut curajul sã –l înfrunte pe Cheloo

30 Oct 2013   •   17:35
 X Factor. N-a cântat de 8 luni, dar a avut curajul sã –l  înfrunte pe Cheloo
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Diversitatea a fost ingredientul cheie al audiţiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1. De la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã. Printre ei şi un tânãr care nu a mai cântat de 8 luni de zile. Aşa şi-a şi început discursul Dragoş, atunci când s-a prezentat în faţa juriului: “Am emoţii pentru cã nu am mai cântat de 8 luni de zile. Nici mãcar o notã! Nu ştiu ce a fost în capul meu, ştiam cã trebuie sã mã pregãtesc!”

Juraţilor pur şi simplu nu le-a venit sã creadã: “Sunt chiar curioasã cum ai putea sã cânţi!”,  i-a spus Delia, iar Cheloo a continuat: “Te cam mãnâncã pielea!”.  Dragoş însã nu s-a lãsat, spunându-le cã are peste 200 de piese compuse de el, în limba englezã. “Ce coincidenţã, eu am peste 200 de piese în limba românã!” a completat Cheloo, spre disperarea lui Dan Bittman: “200? N-am fãcut atâtea în viaţa vieţilor mele. Cum e sã ai atâtea piese?”. Abia atunci tânãrul a putut sã îşi exprime regretul: “Dar cum e sã le ai şi sã nu asculte nimeni? Nu le-am cântat niciodatã, doar le-am compus şi atât!”, a fost discursul care l-a convins pe Cheloo cã ei chiar au ceva în comun: “Noi doi chiar semãnãm!”  

Cu toate acestea, juratul X Factor a simţit nevoia sã îi facã şi un “compliment”:  “Cu faţa asta de caniş intergalactic... te-a obligat cineva sã vi aici? Asta transmiţi!” Dacã va reuşi totuşi Dragoş sã îi impresioneze pe cei trei juraţi pentru a trece în urmãtoarea etapã a competiţiei, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod al super show-ului X Factor.

×
Subiecte în articol: X Factor