x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber X Factor. Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp în grupa lui Brenciu

X Factor. Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp în grupa lui Brenciu

18 Noi 2016   •   18:04
X Factor. Un finalist din sezonul trecut ajunge în Bootcamp în grupa lui Brenciu
Sursa foto: DIANA OROS

Vinerea aceasta, la „X Factor” începe Bootcampul, iar cel care dă startul este Horia Brenciu, care anul acesta are grupa celor peste 24 de ani. Seara va fi una cu adevărat spectaculoasă pentru că cei 10 concurenți ai lui Horia au pregătit momente foarte bune, care le pun în valoare vocile. Iar noutatea acestui an este că în Bootcamp se cântă acustic, astfel că toți concurenții care urcă pe scenă interpretează live, acompaniați de bandul The Colours. Presiunea va fi mare, atât pentru cei 10, cât și pentru mentorul lor care anul acesta are la dispoziție numai 4 scaune. În grupa lui Brenciu sunt oameni talentați, bine pregătiți, lucru remarcat de altfel și de colegii de jurizare ai lui Horia, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Vineri seara așadar pe scena „X Factor” vor urca, rând pe rând, cei 10 aleși să reprezinte grupa celor peste 24 de ani. Marcel Roșca, cel care anul trecut a ajuns până în finala show-ului de la Antena 1 cu grupul Bravissimo, este sezonul acesta pe cont propriu. Acesta a recunoscut că a ascultat sfatul Deliei de anul trecut, care i-a spus că vocea sa merită încă o încercare la „X Factor”, dar solo.

Și Loredana Anghelache, cea care în audiții nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele și e cunoscută sub numele de Prințesa de Aur, a ajuns în grupa lui Horia și e convinsă că genul pop o avantajează cel mai mult. Italia are și ea doi reprezentanți în grupa celor peste 24 de ani: Cecilia Cesario, cântăreața care a împărțit scena cu Toto Cutugno, dar și simpaticul Marco Sentieri vor da tot ce au mai bun vinerea aceasta pentru a ocupa unul dintre cele 4 scaune disponibile pentru Dueluri.

Anca Pârlea, Eliza Georgescu și Monica Prodea sunt vocile feminine care vor da sensibilitate și profunzime Bootcampului lui Brenciu, dar îl vor aduce pe mentorul lor în cele mai dificile situații atunci când acesta va trebui să decidă pe cine să păstreze. Radu Harșulescu, sunetistul care în audiții a impresionat pe toată lumea, va veni și el pe scenă cu nouă abordare, care îi va face pe jurați să-i mărturisească faptul că sunt uimiți și suprinși de această schimbare la 180 de grade. Cezar Dometi își va aduce în interpretarea de pe scena „X Factor” toate emoțiile și temerile și nu se va feri să își pună sufletul pe tavă, încrezător în latura sa sensibilă. Iar Aldo Blaga va profita la maximum de faptul că în Bootcamp sezonul acesta se cântă cu band și va interpreta la saxofon, spre uimirea tuturor.

Deciziile sunt greu de luat, iar presiunea care atârnă pe umerii lui Horia Brenciu este mare: fiecare pas pe care îl face în această etapă a show-ului îi va influența parcursul în concurs și îi va crește sau, dimpotrivă, diminua șansele de a câștiga finala. Cu fiecare despărțire, emoțiile vor atinge cote și mai mari, cu fiecare interpretare, mentorului îi va fi tot mai greu să se decidă, mai ales că la unele numere colegii săi vor avea păreri diferite. Cum arată prestația celor 10 din grupa lui Horia Brenciu, ce comentarii are acesta de făcut și cine sunt cei 4 concurenți pe care îi va alege la finalul serii, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

„X Factor” vine de acum în porție dublă. Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăți absolute la „X Factor”, pentru prima dată jurații au avut libertatea să vorbească între ei și să își împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenți. Și pentru că a crescut numărul juraților. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziție în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi așeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puține, iar pretențiile tot mai mari.

  

×