x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Arsenal vs Liverpool

Arsenal vs Liverpool

de Adrian Vaduva    |    28 Mar 2008   •   00:00

Campionatul englez este cel mai puternic din Europa. Nu este o opinie personală, ci o constatare. Patru  din cele opt echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor provin din Albion.

Sferturile Ligii Campionilor…

 

Campionatul englez este cel mai puternic din Europa. Nu este o opinie personală, ci o constatare. Patru  din cele opt echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor provin din Albion. N-a contat că adversarele au venit din Italia, Franţa sau Grecia, escadroanele britanice au măturat totul în drumul lor. Urmează alţi adversari, dar şi o luptă fratricidă între două formaţii din Insulă: puştii lui Arsene Wenger împotriva finalistei de anul trecut: Liverpool. Şi celelalte întâlniri promit spectacol: Roma – Manchester United, Schalke – Barcelona şi Fenerbahce – Chelsea.

 

REVANŞĂ. Pentru al doilea an consecutiv, romanii îi întâlnesc în sferturi pe elevii lui Sir Alex Ferguson. Legendarul manager al diavolilor a fost uimit de glumele Fortunei, zeiţa destinului şi a norocului la romani. Cu siguranţă că Totti&Co n-au uitat întâlnirea de pe Old Trafford, când au încasat nu mai puţin de şapte goluri. Cu atât mai dulce va fi răzbunarea, dacă vor reuşi nu doar să îi lase acasă pe englezi, ci o vor face şi cu un scor categoric. Indiferent însă care din cele două formaţii va merge mai departe, pe iubitorii fotbalului spectacol îi aşteaptă meciuri frumoase, demne de Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport