x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

09 Ian 2008   •   00:00

Am pornit aşa, prin magazine, numai pe la brănzeturi. Oau! Ce minunăţii! Nu vă spun că o vănză­toare, impresionată de ochii-mi hol­baţi, mi-a dat să gust dintr-o specia­litate de brănză, care m-a umplut de oftică. Era minunată, dar era stră­ină! {i scumpăăă!... Cu toate că, specialitatea aia, o puteam face şi noi, in făbricuţele de preparare a caşca­valului.


Am pornit aşa, prin magazine, numai pe la brănzeturi. Oau! Ce minunăţii! Nu vă spun că o vănză­toare, impresionată de ochii-mi hol­baţi, mi-a dat să gust dintr-o specia­litate de brănză, care m-a umplut de oftică. Era minunată, dar era stră­ină! {i scumpăăă!... Cu toate că, specialitatea aia, o puteam face şi noi, in făbricuţele de preparare a caşca­valului. Numai că... nouă ne cam lipseşte curajul. {i se merge pe principiul: dă-i in colo, din moment ce se vinde ce le oferim, n-au nevoie de altceva! Măi băieţi şi fete, băgaţi ceva imaginaţie, aşa cum fac şi cofetarii! Aveţi produse naturale de calitate. Luaţi-le caimacul la marile concursuri! Şi, ca urare, vă zic: Pe ei, măi! Arătaţi-le ce minu­năţii puteţi face! Rupeţi-le gurile cu amestecuri şi combinaţii de vis! Fiţi răi! Pentru că sunteţi de o mie de ori mai buni! Pe ei, măi!

×
Subiecte în articol: divertisment