x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    20 Feb 2008   •   00:00

De câte ori ies din metrou, la Piaţa Romană, uit că nu mai există celebrele magazine alimentare de la Leonida. “Vânătorul” se numea unul care era plin cu produse din vânat de toate categoriile.

De câte ori ies din metrou, la Piaţa Romană, uit că nu mai există celebrele magazine alimentare de la Leonida. “Vânătorul” se numea unul care era plin cu produse din vânat de toate categoriile. Urs, căprioară, mistreţ, iepuri, precum şi fazani, sitari, prepeliţe, raţe, gâşte etc. care se găseau proaspete sau preparate. Ba, chiar şi ouă, şi păsări vii... Nu mai vorbim de mezeluri din vânat, de calitate superioară, toate la preţuri rezonabile. Alături, se afla alt ­magazin, “Mistreţul”, unde găseai mezeluri şi brânzeturi foarte bune. Îţi puteai cumpăra doar 50 g mezel şi o jumătate pachet de unt, dacă atât doreai, pentru un pacheţel la ­serviciu. Acum, ieşi la... Leonida şi poţi să-ţi cumperi 50 g sutien şi o jumătate de tanga pentru că de mai mult n-ai şi... nici de mâncat nu sunt!

×
Subiecte în articol: divertisment