x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    08 Oct 2009   •   00:00

La început de octombrie se iscă zbenguiala evenimentelor gastronomice care pun în atenţia tuturor realizările lucrătorilor din domeniu. De la ţărani la bucătari de renume, toţi se străduiesc să ne arate produsele sau preparatele culinare obţinute cu eforturi mari.



Aproape că nici nu poţi să le vizitezi pe toate, ţinând cont că unele sunt în ţinuturi îndepărtate şi rişti să rămâi mofluz, cu dor de un bulz tocmit de mâinile băciţei sau de o ciorbiţă de peşte preparată cu apă din Dunăre. Dar cum noi ne facem veacul în Capitală, ne mulţumim şi cu o pâine din cuptor de cărămidă, pastramă la grătar, bulz aburind şi must în parcul de lângă Stadionul "Lia Manoliu", cu o ciorbiţă de burtă campioană la târgul gastronomic "Bucharest Food Festival", unde avem ceva de văzut, mirosit şi mâncat.

×
Subiecte în articol: divertisment