Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
Bucate pentru jumatatea ta
TRADITII DE DRAGOBETE
Dragostea pluteste in aer, se agata firav de ramura copacului din fata geamului, strecoara un zambet pe fata unui trecator, intinereste inimile, lumineaza chipurile si incremeneste timpul. Un singur fior poate face ceea ce alchimia si stiinta nu au reusit niciodata, sa ne elibereze de constrangerile realitatii. Nu mai exista "aici" sau "acum", ci doar "noi doi". "Tu" si "eu" , doua fiinte care trec dincolo de timp. "Tu" si "eu", doi demiurgi ai unei lumi care nu inceteaza niciodata sa uimeasca.
Asadar, in aceasta zi a iubirii, a Dragobetelui, a tainicei logodne de odinioara, sa redescoperim impreuna cu cel drag primul suras, primul fior si prima imbratisare, acel mister care ne face sa fim doi. Si, nu in ultimul rand, sa nu uitam sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, asa cum obisnuim sa le numim. O plimbare in parc, o floare strecurata intre paginile unei carti, o masa pregatita acasa in doi. Mancaruri romanesti, usor de preparat si, in acelasi timp, gustoase. In aceasta zi, important este jocul.
|
FRIPTURA CU LEGUMESUPA CU GALUSTE |
| ||||
PAPANASIPESTE PRAJIT
CIUPERCI CU SOS ALBPLACINTA CU PUICLATITE CU DULCEATA
|
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, lapte, ulei, făină, ingrediente, taie, smantana, preparare