x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Citroen DS3 se lansează azi în România

Citroen DS3 se lansează azi în România

de Dragos Stoica    |    22 Apr 2010   •   00:00
Citroen DS3 se lansează azi în România
Sursa foto: BERNARD ASSET/

Începând de azi, modelul DS3 de la Citroen este disponibil şi în România, cu un preţ de bază de 14.790 euro (TVA inclus), valabil pentru DS3 Chic 1.4 VTi 95 CP. Marele avantaj al noii apariţii Citroen este faptul că potenţialul client beneficiază acum de o gamă largă de accesorii, care permit personalizarea vehiculului în orice moment.

Modalităţile pot fi accesorii în culori asortate caroseriei sau plafonului vehiculului, cum ar fi planşa de bord, maneta schimbătorului de viteze, centrul roţilor şi jantele. Pe de altă parte, o gamă de decoruri cromate, un eleron sport sau autocolante oferă mai multe posibilităţi de a adapta propriul DS3 preferinţelor fiecăruia. Citroën mai propune storuri inovante desenate special pentru DS3, precum şi suporturi de ski şi bare transversale.

Accesoriile multimedia sunt de asemenea prezente. Modemul WiFi permite pasagerilor să rămână conectaţi la internet pe întreaga durată a călătoriei prin intermediul device-urilor personale. Modemul este comercializat fără abonament şi funcţionează cu cartela SIM a dispozitivului 3G specific pentru internet al operatorului ales de client. Există conexiune pentru ipod prin USB Box, precum şi, opţional, un sistem de navigaţie semi-integrat GARMIN.

×
Subiecte în articol: redactie