x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Colecţie de materiale textile şi nu numai...

Colecţie de materiale textile şi nu numai...

09 Aug 2007   •   00:00

O nouă sursă de inspiraţie şi de "aprovizionare" in acest sens este de acum la dispoziţia celor interesaţi. Anume, noul showroom Eclaude Home Collection din Calea Floreasca nr. 39, Bucureşti.

Să-ţi cosmetizezi casa din cănd in cănd, transformănd-o potrivit aşteptărilor care te reprezintă intr-un moment sau altul, este o indeletnicire destul de des adoptată de proprietarii sau chiar chiriaşii spaţiilor de locuit. Şi schimbările cele mai uşor de realizat şi cu rezultate remarcabile sunt cele care ţin de accesorizarea locuinţei cu tot felul de elemente precum: perdele, draperii, pernuţe, decoraţiuni, mici obiecte de mobilier.

Propuneri

O nouă sursă de inspiraţie şi de "aprovizionare" in acest sens este de acum la dispoziţia celor interesaţi. Anume, noul showroom Eclaude Home Collection din Calea Floreasca nr. 39, Bucureşti. O serie nou-nouţă de materiale textile (pentru perdele, draperii, tapiserii), mozaic şi marmură din sticlă, tapet, obiecte decorative unicat, abajururi, ciucuri decorativi, paravane, sunt printre propunerile prezente in cadrul acestui spaţiu! Fără indoială că ţesătura este cea mai caldă componentă a unui interior! Dată fiind aceasta importantă calitate a sa, am ales să facem o recapitulare a utilizărilor principale intr-un decor de interior. In primul rănd, de alegerea inspirată a materialului textil pentru zona ferestrelor, depinde felul in care este indulcită sobrietatea pereţilor. Pentru o decorare de mare efect, se poate apela şi la acoperirea pereţilor cu materiale gen tapiserie preţioasă-brocart, mătase pictată sau tablouri realizate din materiale textile de către artişti in domeniu.

×