x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cruze SW. Argumente: două motoare noi, spaţiu, infotainment...

Cruze SW. Argumente: două motoare noi, spaţiu, infotainment...

05 Iul 2012   •   19:47
Cruze SW. Argumente: două motoare noi, spaţiu, infotainment...

Pe cat "se poarta' in Germania formatele station wagon, pe atat nu sunt populare, la noi, "break-urile'. E o moda pe care nu o comentez, fac doar o constatare. Recent, Cruze a lansat versiunea SW care vine cu argumente pe care nici o piata, indiferent de mode, nu le poate trece cu vederea.

Putina istorie.
Lansat in 2009, Cruze este cel mai de succes model din gama Chevrolet la nivel global, inregistrand vanzari de peste 1,3 milioane de unitati in intreaga lume, pana in primul trimestru al anului 2012. Odata cu aparitia mult-asteptatei variante station wagon in saloanele auto ale dealerilor din Europa, Chevrolet propune un autovehicul pentru familii dar si pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Noutati
Ce ne propune Cruze SW? Un design sportiv, un sistem infotainment MyLink (printre altele se afiseaza continutul smartphone-ului pe un ecran de 7 inch produs de LG), spatii de depozitare multiple si nu in ultimul rand – probabil in primul – un spatiu interor generos.

Interiorul modelului Cruze SW ofera spatiu, atat pentru ocupanti, cat si pentru bagajele pe care acestia doresc sa le transporte. Podeaua portbagajului acoperita cu mocheta are o lungime de 1.024 mm in configuratia standard si ofera un volum de incarcare pana la linia lunetei de 500 de litri. Atunci cand scaunele spate sunt pliate (in raport de 60/40), poate fi transportata o incarcatura cu un volum de aproximativ 1.478 de litri, pana la plafonul autovehiculului.

Motorizari noi.
Chevrolet ne propune cu aceasta ocazie si doua motorizari noi – ambele excelente. Este vorba de un 1.4 benzina, un propulsor supraalimentat care dezvolta 140CP si 1.7 diesel echipat cu turbocompresor cu intercooler care dezvolta 130CP.

×