x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 3 mai 2024. Berbecii au o energie magnetică, Racii sunt ambițioși, iar  Scorpionii mută munții din loc

Horoscop zilnic vineri, 3 mai 2024. Berbecii au o energie magnetică, Racii sunt ambițioși, iar  Scorpionii mută munții din loc

de Andreea Tiron    |    02 Mai 2024   •   11:00
Horoscop zilnic vineri, 3 mai 2024. Berbecii au o energie magnetică, Racii sunt ambițioși, iar  Scorpionii mută munții din loc
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 3 mai 2024. Gemenii trebuie să fie precauți, Fecioarele sunt productive, iar Peștii rezolvă o problemă financiară

Berbec

Dorința ta ca lucrurile să se întâmple cât mai repede este mare acum, cu Marte în semnul tău. Beneficiezi de sprijinul lui Pluto pentru a face schimbări și îmbunătățiri astăzi. Ceilalți te văd ca fiind deosebit de competent și special. Ai o energie magnetică. Aspectul de astăzi Marte-Pluto este excelent pentru a profita la maximum de o situație.

Taur

Preiei controlul asupra unei probleme din viața personală, poate chiar de sănătate. Te concentrezi pe prioritățile tale. Este un moment foarte bun pentru rezolvarea problemelor vechi, care te-au sâcâit în ultimele luni.  Încercați să rămâneți calm și liniștit dacă apare ceva neașteptat, deoarece este o chesiune trecătoare.

Gemeni

Astăzi vrei să te simți parte din echipă. Dacă trebuie să renunți la ceva de dragul grupului, o vei face cu bucurie. Te bazezi pe cei din jur și ei te sprijină la nevoie. Fă-ți timp pentru relaxare sau, dacă nu poți, fii foarte precaut și vigilent cu regulile, faptele și cifrele.

Rac

Marte se armonizează cu Pluto astăzi și s-ar putea să rezolvi o problemă complexă ce necesită analiză. Este un moment excelent pentru strategie, mișcări bine gândite și progres. Nu întotdeauna este vorba despre ceea ce faci – uneori, este vorba despre ceea ce eviți! Ești ambițios și fie oamenii, fie circumstanțele par să funcționeze în întregime în favoarea ta.

Leu

Astăzi decideți să acordați o șansă și să lucrați cu cineva, în loc să lucrați împotriva acestei persoane, iar cu tranzitul Marte-Pluto decizia este una plină de beneficii. Poți să faci echipă cu o persoană importantă pentru a atinge un obiectiv cu mare succes. Instinctele tale sunt excelente pentru activități care te ajută să te simți împlinit.

Fecioara

Vezi o problemă din toate unghiurile și o analizezi până când găsești o soluție. Ești hotărât! Munca și eforturile tale sunt deosebit de fructuoase astăzi. Sunteți dispus să faceți schimbări substanțiale și să depuneți efortul necesar pentru evoluție. Ești incredibil de productiv. De asemenea, acesta este un moment bun pentru un angajament cu persoana iubită.

Balanță

Vrei intensitate și pasiune de la relația ta amoroasă. Cu tranzitul Marte-Pluto de astăzi, este un moment în care te lași purtat de val. Aveți gânduri mari pentru viitor și nu vreți să grăbiți lucrurile.  

Scorpion

Concentrarea ta este stelară astăzi și rezolvi rapid sarcini care, de obicei, ar dura mult mai mult. Este un moment grozav pentru a vă pune la punct problemele legate de muncă sau de sănătate. Motivat de aspectul Marte-Pluto, este un moment minunat pentru a duce lucrurile la bun sfârșit și, cumva, te simți mai energic după ore de efort! Poți muta munții astăzi.

Săgetător

Astăzi ai mai multă influență și putere de persuasiune decât de obicei. Aspectul minor Soare-Neptun vă provoacă să puneți la îndoială oameni și situații. Încercați să nu rămâneți blocați în acest tipar de gândire, ci mai degrabă să vă amuzați de aceste gânduri. Visați și luați în considerare opțiunile pe care le-ați uitat sau pe care nu le-ați luat niciodată în calcul înainte, deoarece acesta este un moment excelent pentru a gândi diferit.

Capricorn

Aspectul de astăzi Marte-Pluto aduce în discuție renovări acasă și reorganizare. Știți foarte bine cum trebuie să vă folosiți resursele. Faptul că vrei să scapi de situații și ai prefera să le eviți nu te ajută pe termen lung. Încearcă să-ți iei puțin timp liber astăzi pentru a fi singur cu gândurile și ideile tale, deoarece ai nevoie de asta.

Vărsător

Ești foarte motivat și te implici în proiecte care necesită concentrare. Ai multă influență personală în cercul de prieteni, impact și magnetism. Rezervele tale de energie sunt grozave. Vei găsi astăzi răspunsuri la probleme complexe.

Pești

Energia pozitivă și determinarea vă ajută să rezolvați o problemă financiară sau emoțională. În combinație cu simțul tău inteligent al priorităților, realizezi că satisfacția vine dintr-o muncă bine făcută. Este un moment bun pentru a scăpa de bagajul nedorit din viața ta, deoarece ai o capacitate mai puternică de a vedea ce trebuie lăsat în urmă.

×