x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Design premiat la Londra

Design premiat la Londra

03 Noi 2007   •   00:00

"Produsul electrocasnic al anului"


Tot mai multă atenţie este acordată modalităţii in care aplicarea de idei noi este coroborată cu designul minuţios şi funcţionalitatea plus uşurinţa in exploatare a diferitelor produse. Noul model de maşină de spălat Moon, lansată de Indesit şi in ţara noastră, a căştigat premiul Design Awards de la Londra, ce desemnează "produsul electrocasnic al anului", al doilea premiu obţinut in anul 2007 pentru designul inovativ creat de Giugiaro.

Recunoaştere internaţională

Astfel, la scurt timp după obţinerea premiului "Janus de l’Industrie" la Paris, noua maşină de spălat Moon a reuşit să dobăndească din nou aprecierea de "Produsul anului", continuănd să se menţină in topul preferinţelor designerilor internaţionali, obţinănd de această dată premiul conferit anual de revista "Designer", cea mai apreciată publicaţie destinată arhitecţilor, dezvoltatorilor şi designerilor. Premiul a fost acordat in urma deciziei luate de un juriu format din experţi in design şi arhitectură, care au catalogat acest model drept o adevărată inovaţie şi un exemplu in design, ce imbină perfect inovaţia şi performanţa cu uşurinţa in utilizare.

Model nou de hotă

Perioada sărbătorilor de iarnă este una in care gospodinele de la noi "au mult şi bine" de lucru cu pregătirea preparatelor specifice. Tocmai pentru că este atăta de lucru in bucătărie, tot apar soluţii care să uşureze şi să eficientizeze efortul depus.

Astfel, pe lăngă brăduţ, in această iarnă ai ocazia să-ţi impodobeşti şi bucătăria... cu noua hotă Beko (modelul Chimney CWB6441X), "imbrăcată" de sărbătoare cu două filtre antigrăsime şi antilămpiţă. Chiar dacă ai foarte mult de gătit, această "podoabă" de inox promite să absoarbă aburii şi mirosurile neplăcute, fiind dotată cu o capacitate de ventilare sporită şi un nivel de zgomot scăzut (61dbA). Avănd o inălţime netă cuprinsă in intervalul 74-114 cm şi o lăţime netă de 59.8 cm, noul produs poate să absoarbă in 3 feluri, corespunzător celor 3 viteze, pănă la 500 m3/h (capacitatea de ventilare). Simfonia măncărurilor de sărbători poate să inceapă fără griji!

×