x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Electrocasnice avem, casă ne mai trebuie

Electrocasnice avem, casă ne mai trebuie

de Alexandru Radescu    |    06 Iun 2009   •   00:00
Electrocasnice avem, casă ne mai trebuie

Se prea poate ca producătorii de electrocasnice să se învârtă şi prin mediul imobiliar. Poate simt vânt bun la credite şi dobânzi, motiv pentru care avem multe noutăţi în acest domeniu. Samsung a lansat pe piaţa din România frigiderele din seria H, precum şi un nou model de cuptor cu microunde. La designul frigiderelor, coreenii au colaborat cu studioul O&L (Osborne and Little), cei care sunt responsabili de ornamentările cu lalele.



Pe partea tehnică, dispozitivele beneficiază de Twin Cooling System, prin care frigiderul şi congelatorul pot fi controlate separat şi elimină transferul de aer între compartimente. Congelatorul dispune de un spaţiu interior amplu, iar scotocitul prin întuneric nu va mai fi o problemă datorită iluminatului cu LED-uri albe din interior. Tehnologia Cool Select Zone permite personalizarea side-by-side, asigurând adaptarea temperaturii din zona dorită la diferitele nevoi şi gusturi.

MICROUNDE
Cuptorul cu microunde GE82Z-WP are un interior fabricat din email ceramic, strat protector împotriva zgârieturilor şi care asigură o durată de folosire îndelungată. Funcţia de autocurăţare prin aburi asigură igienizarea interiorului cuptorului, facilitând în acelaşi timp eliminarea petelor de grăsime fără necesitatea utilizării detergenţilor.

×