x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Erata - Ba, eu sunt cel mai mare roman!

Erata - Ba, eu sunt cel mai mare roman!

de hamsterul Bobby    |    29 Oct 2006   •   00:00

LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
S-a dus pe apa sambetei un milion de euro, dragi cititori! Pentru ca m-au omis. Da. M-au omis. Chiar pe mine. Incredibil! Eu sunt cel mai mare roman. Eu, Bobby. Hamsterul Bobby.
LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
S-a dus pe apa sambetei un milion de euro, dragi cititori! Pentru ca m-au omis. Da. M-au omis. Chiar pe mine. Incredibil! Eu sunt cel mai mare roman. Eu, Bobby. Hamsterul Bobby. Cum? Nu ma cunoasteti? Pai, nici nu trebuie sa ma cunoasteti, pentru ca sunt atat de mare roman, incat imi permit sa ma ascund printre randuri. Ma puteti citi in taina. La ceas de taina. Taina este tot ce va ofer. Si in taina va ramane identitatea mea.

Acum vedeti de ce nu ma cunoasteti? Si totusi, nu puteti contesta un adevar suprem: sunt cel mai mare roman! Cine spune asta? Cum cine? Eu! E suficient. Daca vreti alta varianta, investiti inca un milion de euro, precum Televiziunea Romana, ca sa mai sustineti o campanie de genul asta. Din bani publici, evident! Cum se va face selectia… Ha-ha-ha! Chiar mai credeti in basmele cu Fat-Frumos? Numarul voturilor in baza carora se va face clasamentul nu-l veti sti niciodata!

Dar nu va mai lamentati atat. Nu va sta bine. Si ce-ati fi facut cu acel milion de euro? Nu va ajungeau banii astia sa cumparati haine si alimente pentru toti oamenii afectati de inundatiile din ultimii ani. Nici pentru rechizite si computere pe care sa le donati tuturor copiilor supradotati din Romania, care nu au conditii propice pentru a se dezvolta. Nici pentru cei orfani. Deci mai bine asa, decat, Doamne fereste! sa faceti vreo discriminare. Multumiti-va cu circul. Pardon! Cu show-ul. Pentru ca painea e cancerigena. Deci mai bine renuntati la ea. Fiti fericiti, frati romani! Acolo sunt banii dumneavoastra!

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta