x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Festivalul florilor din oraşul Odense

Festivalul florilor din oraşul Odense

09 Aug 2007   •   00:00

Oraşul Odense.In luna august, aici se desfăşoară un inedit festival dedicat florilor.

Oraşul Odense. Ce ştiaţi pănă acum despre el? Poate faptul că este cel de-al treilea oraş ca mărime al Danemarcei sau, mai mult ca sigur, faptul că aici s-a născut şi de aici şi-a tras inspiraţia pentru minunatele sale poveşti Hans Christian Andersen. Şi... puteţi să mai adăugaţi şi următoarea coordonată: in luna august, aici se desfăşoară un inedit festival dedicat florilor.

Aşadar, incepănd cu miercuri, 15 august şi pănă la 18 august, aici are loc Festivalul Florilor. Aflat la a IX-a ediţie, evenimentul este pregătit in acest an pentru "a face faţă" temei "Animalele pămăntului".

Asta inseamnă că in fiecare din zilele festivalului, decoraţii florale concepute in chip de fel şi fel de animale vor impănzi străzile. Cele mai noi plante şi aranjamente florale extrem de ingenioase, prezentate in cadrul unei mari expoziţii desfăşurate in clădirea Primăriei or să inspire cu siguranţă publicul prezent. Inspiraţie, dar de astă-dată pentru un stil de viaţă sănătos, va oferi cu siguranţă şi expoziţia de fructe şi legume desfăşurată de asemenea in cadrul acestui festival.

Laolaltă, toate acestea fac căt o experienţă fascinantă, animată de găşte, girafe, elefanţi sau cine ştie ce alte animale de pe pămănt, imbrăcată in culoare căt cuprinde şi miros la fel!

×