x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Inspiraţie din arhitectura tradiţională europeană

Inspiraţie din arhitectura tradiţională europeană

de Alina Iancu    |    21 Noi 2009   •   00:00
Inspiraţie din arhitectura tradiţională europeană
Sursa foto: /Lindab

Un nou produs din categoria învelitorilor pentru acoperiş a fost lansat pe piaţă. Anume, sistemul de ţigle metalice cu acoperire granulată Lindab Roca. Produsul se adresează acelora care caută soluţii alternative la tradiţionala ţiglă metalică. Confecţionate din oţel şi acoperite cu un strat final de granule minerale, numit Aluzinc, ţiglele metalice au un aspect natural.



Preţul noilor ţigle metalice se înscrie între 7,7 şi 8,8 euro/bucată, însă până la finalul lunii noiembrie pot fi găsite cu preţul promoţional de 5,75 euro/bucată.

Produsul este disponibil în cinci profile diferite. Roca Toscana - dedicată caselor cu arhitectură mediteraneană, forma profilului reproducând modelul olanelor caracteristice acoperişurilor Italiei. Roca Madera este un profil similar şindrilei de lemn, caracteristică cabanelor de munte. Poate fi montată direct pe astereală. Roca Prestige are un profil similar ţiglei solzi, înnobilată de vreme. Roca Rustica este similară, de asemenea, ţiglei solzi, fiind potrivită pentru case cu aspect tradiţional. Roca Serena este similară ţiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru construcţii cu arhitectură modernă.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou