x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Juke Shiro. Totdeauna e loc de mai bine...

Juke Shiro. Totdeauna e loc de mai bine...

de Sebastian S. Eduard    |    06 Sep 2012   •   19:38
Juke Shiro. Totdeauna e loc de mai bine...

Japonezii mizeaza in continuare pe Juke (si, sincer, au si de ce) asa ca, iata pe piata romanesca apare o noua versiune. Numele ei este Shiro ("alb' in japoneza) si promoveaza, de fapt, cateva schimbari de natura estetica. De unde se vede ca totdeauna este loc de mai bine.

Premium
Noul Juke Shiro, versiunea speciala Premium a cross-overului, iese in evidenta prin design-ul sau unic. In primul rand Juje Shiro vine cu cu o culoare exclusiva. Se numeste Violet Nightshade si, la o privire superficiala poate fi confundata cu negru. La aceasta se adauga elemente specifice: consola centrala alba, jantele de aliaj in 17' si doua nuante, oglinzile laterale si manerele usilor in culoare gri satinat. De asemenea, la interior mai intalnim tapiserie neagra din piele perforata si cusaturi albe.

Motorizari
Daca vreti echiparea Shiro, trebuie sa stiti ca la nivel de motorizarea aveti la dispozitie toate optiunile: 1.6/117CP, 1.6 DIG-T/190CP, 1.5 dCi/110CP, - primele doua in variante de cutoe automata sau manuala. Evident ca daca ne pregatim sa va recomandam o motorizare aceea ar fi cea de 190CP. TNT in stare pura si un consum pe masura pentru o masinuta care stie ce vrea.

×