x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Maşină încastrabilă de făcut cafea

Maşină încastrabilă de făcut cafea

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    08 Mar 2008   •   00:00

Tendinţa de raţionalizare la maximum a spaţiului disponibil în bucătărie îndreaptă tot mai mult atenţia consumatorului român către segmentul de electrocasnice încorporabile, numite şi încastrabile sau built-in.

Potrivită stilului avangardist de amenajare

 

Tendinţa de raţionalizare la maximum a spaţiului disponibil în bucătărie îndreaptă tot mai mult atenţia consumatorului român către segmentul de electrocasnice încorporabile, numite şi încastrabile sau built-in.

Din această gamă de electrocasnice vă semnalăm apariţia unui nou produs, recent lansat de Franke. Anume, maşina încorporabilă de cafea FCM 380 KB SA XS, ce oferă posibilitatea alegerii între cafea şi espresso.    

 

Caracteristici

Dintre funcţiile acestui produs amintim de posibilitatea de reglare a granulaţiei, programarea pentru cafea boabe sau capsule, programarea pentru apă fierbinte sau abur, indicator lipsă apă. Recipientul de apă are capacitatea de 2,5 l, iar cel de boabe, de 250 g. Dimensiunile maşinii de cafea sunt: lăţime 595 mm, înălţime 390 mm fără sertar, 460 mm cu sertar şi adâncime 300 mm. Materialul din care produsul este construit, anume inoxul, şi liniile ferme, neîndulcite pe care designul său le are fac potrivit acest produs pentru stilul de amenajare avangardist.

 

Automat la spălat vase

Un nou model de maşină de spălat vase, inspirat de nevoia ecologică şi de cea a asigurării protecţiei în exploatare, a fost de curând prezentat de cei de la Beko. Este vorba despre modelul DFN 6510, dotat cu cinci programe de spălare, afisaj LCD care oferă soluţii de time management, opţiune de încărcare la jumătate şi funcţii pentru siguranţa în utilizare – Watersafe şi Child Lock. Maşina poate spăla până la 12 seturi de vase cu un consum economic de apă (13 l).

 

Ramă foto cu memorie

LG Electronics a introdus pe piaţa din România rama foto digitală, PF391. PF391 înlocuieşte clasicul album foto şi oferă confortul de a privi pozele preferate pe un suport modern şi uşor de utilizat. Designul este simplu şi elegant, cele trei modele de ramă, două cu motive florale şi una simplă, oferind consumatorilor posibilitatea de a alege varianta potrivită, care să se încadreze perfect în propria locuinţă. Ec            ranul are dimensiuni generoase, 8 inci, şi rezoluţia ridicată, de 800 x 480 pixeli, oferind o imagine clară a pozelor vizualizate. PF391 este dotat cu funcţia Mod economic, care facilitează pornirea şi oprirea ramei foto. Totodată, funcţia oferă utilizatorilor cea mai simplă metodă de economisire a consumului atunci când rama nu este în funcţiune. O simplă apăsare a butonului “mod economic” şi ecranul va fi oprit. Atunci când butonul este apăsat din nou, pe ecranul ramei apare instantaneu ultima poză afişată. Rama foto are o baterie încorporată, datorită căreia, timp de o oră şi jumătate, utilizatorii nu sunt nevoiţi să o conecteze la o sursă de energie. Memoria internă flash are 256 MB, ceea ce permite stocarea unui număr impresionant de până la 2.000 de poze.

 

 

×