x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Moda ecologică in casa ta

Moda ecologică in casa ta

06 Oct 2007   •   00:00

Civilizarea in spiritul tendinţelor ecologice a inceput să fie o chestiune arzătoare şi pentru ţara noastră. Preocupările pentru protecţia mediului inconjurător nu mai sunt de mult doar concepte de sertar, ci s-au concretizat in activităţi menite să ne asigure o existenţă căt mai curată şi sănatoasă.

Civilizarea in spiritul tendinţelor ecologice a inceput să fie o chestiune arzătoare şi pentru ţara noastră. Preocupările pentru protecţia mediului inconjurător nu mai sunt de mult doar concepte de sertar, ci s-au concretizat in activităţi menite să ne asigure o existenţă căt mai curată şi sănatoasă. Şi, nu in ultimul rănd, o existenţă in acord cu limitele impuse de mediul ambiant. A fost greu pănă cănd s-au conştientizat aceste limite şi căt de grav, pentru noi pănă la urmă, este să nu ţinem cont de ele.

In tendinţe...

In acest spirit am ales să vă prezentăm două produse destinate spaţiului bucătăriei, produse cu caracter de noutate pentru piaţa de la noi, şi care se incadrează exact in această tendinţă.

Sunt produse deja "consacrate" atunci cănd vine vorba despre interioarele din afară şi ne sunt propuse de Franke. Liniile prezentate de acesta includ acum şi sortere incorporabile cu trei sau patru recipiente pentru hărtie, metal, plastic şi resturi menajere. In plus, pentru eficientizarea spaţiului, foarte util este şi tocătorul pentru resturile menajere montat sub chiuvetă. Acesta din urmă fiind sistemul pe care cei mai mulţi l-au văzut doar in filmele americane.

Moda viitorului este, fără indoială, moda ecologică. Beneficiind de un design bine "pus la punct" şi de facilităţi funcţionale de ultimă generaţie, aceste sisteme incorporabile cu "environmental control" ne menţin casa in tendinţe.

Produsele propuse, pe lăngă eficienţa ecologică să-i spunem şi nu numai, "dau" şi foarte bine.

Preţ recomandat pentru sorter, modelul 700 K 60 (cu deschidere la pedală), 976 RON (cu TVA inclus)

Preţ recomandat pentru tocătorul de resturi vegetale, modelul TF-MD, 534 RON (cu TVA inclus)

×