x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

News

22 Feb 2008   •   00:00

Mazda5 facelift. Noua versiune a modelului Mazda5 a fost lansată oficial şi este comerciali­zată în Ro­mâ­nia începând cu 15 februarie, la un preţ de bază cu toate taxele in­clu­se de 17.790 de euro. Noua varian­tă beneficiază de un facelift la nivelul design-ului exterior şi de îmbun­ă­tăţiri în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa pasagerilor, promovând un consum de combustibil mai mic şi emisii de CO2 mai scăzute. 

 

Audi A4. Vedeta Antenei 1 Alessandra Stoicescu şi Brent Valmar, Gene­ral Manager Porsche Romania, au fost prezenţi săptămâna trecută la lansarea noului Audi A4. O berlină sportivă, cu linii exterioare dinamice, având implementate tehnologii de ultimă oră şi o lansare pe măsură: rotonda World Trade Center s-a do­vedit neîncăpătoare pentru mulţimea curioşilor veniţi să asiste la eveniment. Aşteptăm comunicatele cu cifrele de vânzări.

 

Cifre Renault. În anul 2007 vân­zările grupului Renault au crescut cu 2,1%, iar profitul net a atins 2.734 euro, în scădere cu 7,6%  faţă de anul trecut, în condiţiile în care cifra de afaceri este şi ea în creştere cu 1,8% faţă de nivelul înregistrat în 2008.

×
Subiecte în articol: auto