x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Peugeot RCZ

27 Aug 2010   •   00:00

 "Cea mai Frumoasă Maşină a Anului 2009", dar şi primul model din gama Peugeot decorat cu noua siglă a mărcii va fi prezent în showroom-urile Eurial Invest din Bucureşti.

Astfel, maşina va putea fi vizitată (şi, de ce nu, şi comandată) până la sfârşitul săptămânii la Eurial Invest din Pantelimon, pentru ca apoi să fie prezentă la Eurial Invest Otopeni (31 august-4 septembrie) şi Eurial Invest Militari (21-22 septembrie).

În varianta standard, Peugeot RCZ dispune de o serie de dotări menite să asigure un plus de confort şi performanţă. ABS, aer condiţionat automat bi-zonă, asistenţă la parcarea cu spatele, sisteme de siguranţă activă, precum ESP/ASR şi Hill Assist, jante din aliaj de 18", eleron mobil reglabil automat în funcţie de viteza de deplasare, scaune sport cu tetiere integrate sau volan îmbrăcat în piele sunt doar câteva dintre dotările standard ce corespund perfect designului sportiv al maşinii.

Peugeot RCZ vine echipat cu trei motorizări care respectă normele de poluare Euro 5 - cele două propulsoare THP de 1,6 litri în variantele de 156 CP (cu transmisie manuală sau automată) sau 200 CP, dar şi propulsorul HDI de 2,0 l 163 CP.

La începutul acestui an, Peugeot RCZ a câştigat titlul de "Cea mai Frumoasă Maşină a Anului 2009" în cadrul Festivalului Internaţional al Automobilului. Această distincţie i-a fost atribuită ca urmare a votului a peste 100.000 de internauţi din 62 de ţări.

×
Subiecte în articol: auto