x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Poveşti... în "cifre şi culori"

Poveşti... în "cifre şi culori"

de Roxana Vintila    |    31 Mai 2009   •   00:00
Poveşti... în "cifre şi culori"

"Caravana Talentelor", concursul naţional organizat de Fundaţia Voiculescu pentru dezvoltarea României, îşi va desemna astăzi câştigătorii, în cadrul emisiunii Duminica în familie.

Peste 1.000 de copii s-au înscris în perioada 15 martie-15 mai la concursul naţional "Caravana Talentelor", care şi-a propus să îi descopere, să îi premieze şi să îi prezinte lumii întregi pe cei mai talentaţi copii. Cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, copiii au dovedit că sunt cei mai buni. Fie că a fost vorba despre sport, dansuri, arte vizuale sau despre teatru, muzică, inovaţie, creaţie şi ştiinţe exacte, micuţii şi-au spus "povestea" în cifre, cuvinte sau în paşi de dans.

VIITORUL EŞTI TU. Caravana s-a deplasat în mai multe oraşe din ţară, precum Giurgiu, Buzău, Alexandria sau Bucureşti, astfel încât toţi copiii să aibă şansa să participe la acest concurs. Şi, pentru că talentul a fost descoperit în fiecare colţişor de ţară, organizatorii au hotărât ca premiile să fie acordate pe mai multe categorii: sport, dansuri, arte vizuale (pictură, desen, modelaj, fotografie, sculptură), muzică, teatru, creaţie şi inovaţie, respectiv ştiinţe exacte. 


Pentru fiecare categorie în parte, juriul format din specialişti a stabilit câştigătorii. Pe laureaţi îi vom cunoaşte chiar astăzi în cadrul Galei "Viitorul eşti TU". Pentru ei, emisiunea "Duminica în familie" va realiza o ediţie specială în cadrul căreia copiii cu performanţe deosebite vor fi recompensaţi cu premii speciale.

Întreaga campanie a "Caravanei Talentelor" a fost derulată cu sprijinul emisiunii "Du-minica în familie", unde astăzi îi vom cunoaşte pe cei mai talentaţi copii ai României.

×
Subiecte în articol: lumea copiilor