x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Promitator - Tinerii designeri se pregatesc pentru invazie

Promitator - Tinerii designeri se pregatesc pentru invazie

de Roxana Roseti    |    17 Dec 2006   •   00:00
Promitator - Tinerii designeri se pregatesc pentru invazie

Zilele acestea a avut loc la City Mall show-ul de moda Best Newcomers, care a prezentat colectii ale tinerilor designeri romani.

2007 se anunta plin de surprize. Zilele acestea a avut loc la City Mall show-ul de moda Best Newcomers, care a prezentat colectii ale tinerilor designeri romani.

Evenimentul a fost deschis de directorul acestui show, Alin Galatescu. Inca studenti sau proaspat absolventi ai sectiilor de design vestimentar, tinerii au curajul de a se lua la tranta cu "granzii" modei autohtone. Anca Ciatarasi si Cimpan Istvan cu colectii de debut, Smaranda Almasan si Mircea Barbulescu (creatorul preferat al Loredanei Groza) la a doua colectie.

Tinerii au fost secondati de ultimele creatii ale "veteranilor" Lena Criveanu si Lucian Pop. Cel din urma a propus barbatul stil-spleen, usor copil care "cara" un balon dupa el.

Ambitie. Anca Ciatarasi , de exemplu, incearca la numai 23 de ani sa invadeze cu iz de revolta adolescentina. Parintii au sustinut-o, dar sunt constienti ca "in ziua de azi e foarte greu pentru un tanar creator sa se afirme".

Nu are rost sa indicam "fotografia nr. X reprezinta creatia lui Y". Pentru ca trebuie sa-i descoperiti, sa-i cautati pe invadatori, daca vreti cu adevarat sa le purtati creatiile!
×
Subiecte în articol: spectator