Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE
Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
PREPARATE DIN CARNE
BUDINCA DE PASTE CU SUNCA
| ||||
|
CIORBA DE PUI
| ||||
|
MANCARE DE GAINA CU BAME
| ||||
|
RULOURI DE BACON CU PIERSICI
| ||||
|
PREPARATE DIN PESTE
AVOCADO UMPLUT CU CREVETI
| ||||
|
MANCARE DE OREZ CU COD
| ||||
|
SALATA DE ANSOA
| ||||
|
STUFAT DE PESTE
| ||||
|
PREPARATE DIN LEGUME
PERNUTE CU SPANAC
| ||||
|
GHIVECI DE LEGUME
| ||||
|
SALATA DE PASTE CU FASOLE
| ||||
|
SUPA DE SPARANGHEL
| ||||
|
PREPARATE DULCI
PRAJITURA CU PRUNE
| ||||
|
PRAJITURA CU CAISE
| ||||
|
SERBET DE CAISE CU MIERE
| ||||
|
SALATA DE PERE CU MIERE
| ||||
|
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, intr-o, bautura, căteva, lămăie, pătrunjel, zahăr, ulei, piper, verde, ceapa, făină, salata, caise, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, cuptor, serveste, fiert, amesteca, smantana, gata, maioneza, preparare