x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Se vinde Porsche de prim-ministru. Vezi cum arată şi cu cât o dă

Se vinde Porsche de prim-ministru. Vezi cum arată şi cu cât o dă

05 Sep 2011   •   10:28
Se vinde Porsche de prim-ministru. Vezi cum arată şi cu cât o dă

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca firma la care este actionar majoritar a scos Porsche-ul la vanzare. Fostul premier a precizat pentru Jurnalul National ca automobilul nu a fost inca vandut si ca nu stie cat va incasa firma pe el. “Vom vedea care va fi pretul', a spus Tariceanu, intrebat fiind cu cat va fi vandut Porsche-ul.

Tariceanu a explicat ca are doua masini Porsche. Una veche, din 1996, pe care a scos-o la vinzare si una noua din 2008-2009. A decis sa o vinda pe cea din 96 pentru ca e veche. "Am o colectie de masini. Nu le pot folosi pe toate, si daca nu le folosesc se degradeaza", ne-a declarat Tariceanu.

Automotive Trading Services, firma la care este actionar majoritar Calin Popescu Tariceanu, a scos la vanzare, pe Internet, Porsche-ul din '96, pe care-l conducea cu atata placere fostul permier. Masina, model 911 TARGA, potrivit anuntului, se vrea a fi vanduta cu 36,000 euro, insa pretul este negociabil. Porsche-ul are jante PORSCHE TARGA, pneuri PIRELLI P Zero noi, aer conditionat, computer de bord, regulator de viteza, scaune cu reglaj electric, autoradio PORSCHE, alarma, geamuri si oglinzi electrice. Rulajul este de 67,000 km, transmisia manuala, puterea motorului este de 285 CP (210 kW), cilindreea de 3600 cm³, euro2, benzina, iar culoarea este albastru marin-metalizat.

×