x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Turul Franţei: Personalitate distinctă pentru Megane ST

Turul Franţei: Personalitate distinctă pentru Megane ST

de Sorin Anghel    |    30 Iun 2011   •   07:15
Turul Franţei: Personalitate distinctă pentru Megane ST

Construit pentru un confort optim al soferului si al pasagerilor, Renault Megane Sport Tourer se simte ca pestele in apa pe autostrazile din Franta. Asta in ciuda costurilor ridicate reprezentate de taxele pe care trebuie sa le platesti la fiecare utilizare a soselelor de mare viteza. Pentru un drum de 80 de kilometri, din care nici macar 60 nu sunt pe autostrada, statul francez iti scoate din buzunar 5 euro.
Masina cu care Jurnalul National se deplaseaza la Turul Frantei are o personalitate aparte. Scaunele dispun de o varietate de posibilitati de reglare, iar pasagerii de pe bancheta din spate vor avea o calatorie foarte confortabila datorita spatiului interior extrem de generos. In plus, spatiile de depozitare sunt numeroase si generoase. Megane Sport Tourer este echipat cu tehnologii Renault de ultima generatie: sistem de deschidere si de pornire cu ajutorul cardului, frana de parcare automata, asistenta la parcare, aer conditionat bi-zona si sisteme audio de inalta calitate. Ecranele de bord se inscriu in stilul consacrat Renault, combinand afisajul analogic si numeric, informatiile fiind astfel usor de citit.

×