x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Un LCD care poate juca şi rolul unui monitor PC de mari dimensiuni

Un LCD care poate juca şi rolul unui monitor PC de mari dimensiuni

de Alexandru Radescu    |    03 Oct 2009   •   00:00
Un LCD care poate juca şi rolul unui monitor PC de mari dimensiuni

Poziţionat în dormitoare sau camere de dimensiuni mai mici, LCD-ul MK2442 este model multifuncţional adresat utilizatorilor care îşi doresc un al doilea televizor care să poată fi conectat în acelaşi timp şi la PC.



Produs de BenQ, televizorul are o diagonală de 23,6 inci (60 cm), oferă un timp de răspuns de 5 ms şi vine cu o rezoluţie Full HD 1920x1080. Datorită rezoluţiei Full HD, ecranul oferă de două ori mai multe detalii ale imaginii în comparaţie cu rezoluţia 1366x768 a tehnologiilor precedente.

Noul model este special creat pentru a reda imagini de înaltă calitate 1080p la 24Hz, pentru că o experienţa de vizionare cinematografică să fie cât mai "reală". Tehnologia Senseye Human Vision îmbunătăţeşte calitatea culorilor, claritatea, oferind detalii bogate, prin stabilizarea digitală a imaginii. De asemenea, Optimizarea Automată a Contrastului de 10.000:1 îmbunătăţeşte nivelurile de contrast, iar interfaţa HDMI 1.3 permite transformarea semnalelor necomprimate în imagini de o calitate optimă. Va fi disponibil pe piaţa din România la un preţ estimativ de 400 de euro.

LAPTOPUL NU MAI "ÎNCINGE" PIELEA
5269-103138-04_15_case31.jpg
Din comoditate sau din alte motive, multă lume preferă să-şi mute laptopul de pe biroul fix în pat. Sau pe canapea. Şi într-un caz, şi în altul, computerul portabil este aşezat pe genunchi, continuându-se astfel discuţiile pe messenger sau, dacă eşti în concediu, vizionarea fotografiilor făcute în timpul zilei. Pentru aceste situaţii, gadget-ul Lapdesk, produs de Logitech, îţi fereşte picioarele şi genunchii de căldura emanată de laptop iar suprafaţa antiderapantă nu permite computerului să alunece.

Dar mai poate fi util şi în alt context. Cu mousepad-ul retractabil, poţi să lucrezi sau să te joci chiar şi pe plajă. Pot depune mărturie gamerii pasionaţi de aventurile SF ale lumilor virtuale. Portable Lapdesk N315 va fi disponibil începând cu luna aceasta, la un preţ recomandat de 30 de euro.

×