x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul VW Golf VII - primele fotografii ale viitorului hatchback

VW Golf VII - primele fotografii ale viitorului hatchback

22 Sep 2009   •   00:00
VW Golf VII - primele fotografii ale viitorului hatchback

Primele fotografii ale autoturismului Golf VII au apărut pe internet. Este vorba despre un model de teste "îmbrăcat" în haine de Golf VI, care şi-a dezvăluit identitatea datorită aripilor proeminente. Potrivit Worldcarfans.com, maşina va apărea în 2012, cu doi ani înainte de termenul estimat iniţial.



Cum Golf-ul este de ceva vreme un adevărat simbol al mărcii Volkswagen, el va fi în totalitate nou, pornind de la şasiu şi terminând cu motorul. Printre elementele importante, care vor fi introduse la viitoarea generaţie a hatch-ului, se numără tehnologia hibridă Twin Drive, dezvoltată de VW. Un propulsor diesel de 1.5 litri va fi montat în tandem cu trei motoare electrice. Autonomia exclusiv electrică a automobilului va fi de 48 de kilometri, iar consumul va trece puţin de doi litri la suta de kilometri.

Ceva şi mai nou este HCCI, un motor pe benzină care se comportă ca unul diesel în privinţa consumului, dar şi a emisiilor de CO2. Pe acest autoturism va fi montată şi cutia DSG cu şapte trepte de viteză.

Nu în ultimul rând, viitorul Golf va fi construit din materiale mai uşoare care vor contribui la scăderea greutăţii maşinii, la cifre mai bune în privinţa consumului de combustibil, şi, nu în ultimul rând, la creşterea performanţelor automobilului.

Foto: Worldcarfans.com

Antena3

×
Subiecte în articol: auto VW Golf VII