x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old AUTO - Stirile zilei 29aprilie 2004

AUTO - Stirile zilei 29aprilie 2004

29 Apr 2004   •   00:00

Porsche Romania, in casa noua

Porsche România, liderul pe piata importatorilor auto din tara noastra, si-a inaugurat, in aceasta saptamana, noul sediu din Capitala, o constructie avangardista. Intins pe o suprafata totala de 6.200 de metri patrati, sediul administrativ al importatorului care comercializeaza in Romania marcile Porsche, Volkswagen, Seat, Audi sau Skoda a fost construit intr-o perioada de 20 de luni si a costat aproximativ 6,2 milioane de euro. La parterul modernei cladiri se afla un showroom al marcii sportive Porsche si un spatiu pentru relatii cu publicul al Porsche Leasing. La evenimentul organizat de conducerea Porsche Romania au participat si familiile proprietare, Porsche si PiIch.

A treia generatie a Seriei 5 Touring

Noul BMW Seria 5 Touring va intra pe piata in luna mai a acestui an si va fi oferit in patru variante: 525i si 540i, pe benzina, respectiv 525d si 530d, pe motorina. Cel mai puternic motor disponibil la Seria 5 Touring este unitatea din aluminiu de 4,4 litri si 8 cilindri cu Valvetronic si bi-VANOS. Acesta are un demaraj impresionant de la 0 la 100 km/h in 5,9 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. Toate modelele sunt disponibile cu transmisie manuala in sase trepte, optional oferindu-se transmisia automata Steptronic cu sase viteze.

Mercedes a 〞umflat" SL

Mercedes Benz a facut din noul SL65 AMG un roadster mult mai puternic decat pana acum. Acesta este acum echipat cu un motor bi-turbo V12 de 6 litri, ce genereaza nu mai putin de 604 CP la 5.500 rpm. Conform constructorului din Stuttgart, noul model realizeaza o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde si atinge o viteza limitata electronic de 250 km/h. Puterea este transmisa printr-o cutie de viteze Touchshift interactiva, in cinci trepte.
×
Subiecte în articol: porsche