x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Beckhammania

Beckhammania

09 Feb 2005   •   00:00

SPECIAL
Adidas aduce in Romania una dintre cele mai renumite colectii, si anume Fingerprint, care poarta amprenta celebrului fotbalist David Beckham.

Colectia consta intr-o serie de produse exclusive, aparute sub semnatura si logo-ul fotbalistului: ghetele PredatorPulse, mingea si echipamentul Fingerprint. Special create dupa amprenta piciorului capitanului englez, ghetele PredatorPulse au fost purtate pentru prima oara de David Beckham la meciul dintre Real Madrid si FC Barcelona, din 21 noiembrie 2004. Impreuna cu celelalte produse din colectia Fingerprint, ghetele PredatorPulse vor fi comercializate in Romania incepand din aceasta luna doar de catre magazinele exclusive Adidas si de catre distribuitorii autorizati selectati, la pretul de 185 euro.

Prin Fingerprint, Adidas a transpus personalitatea unica a lui David Beckham intr-o colectie creata pentru iubitorii sportului rege si ai performantei.

La fel ca o amprenta, colectia reda stilul inconfundabil al fotbalistului englez. Acestia sunt, cu siguranta cei mai personali pantofi pe care i-am purtat vreodata. Ghetele Fingerprint vor purta numele copiilor mei, logo-ul meu, numarul de pe tricou, autograful meu si vor fi fabricate dupa amprenta piciorului meu, a declarat David Beckham.

Fingerprint
  • Ghete 519562 FG - 7.500.000 de lei
  • Ghete 553310 SG - 9.000.000 de lei
  • Minge 030437 - 800.000 de lei
  • Ghete 519495 / Predator Pulsion2 TRXFG - 4.100.000 de lei
  • Ghete 519711 / Pulsado II TRXFG - 3.500.000 de lei
  • Primavara cu Lotto
    Pentru acest sezon, Lotto prezinta un stil dinamic, un concept inovativ si un look captivant.

    Colectia Lotto Sport propune o combinatie extrem de evidenta intre culori puternice si culori stinse: bej, gri cenusiu, la polul celalalt aflandu-se rosu, galben, albastru navy. Piesele vestimentare sunt orientate in cele trei directii deja cunoscute: jucatorul de fotbal, jucatorul de tenis, precum si colectia dedicata timpului liber. Pentru sportivul profesionist (fotbal sau tenis), colectia de imbracaminte este creata special sa imbine deopotriva calitatea si performanta, sa obtina maximizarea performantelor sportive.
    Colectia foloseste fibre speciale antistatice care sa optimizeze deopotriva performantele fizice si musculare, conferind respirabilitate totala, reglarea temperaturii corpului, dar si protectie impotriva bacteriilor. Colectia dedicata timpului liber utilizeaza o larga variatie de modele de inspiratie sportiva. Cu un design modern si atragator, aceasta colectie poate fi purtata in orice ocazie.

    ×
    Subiecte în articol: colectia