x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Bumbu e candidat al rromilor la Presedintie

Bumbu e candidat al rromilor la Presedintie

28 Feb 2004   •   00:00

Viorel Bumbu (foto), patronul unui local din Alba-Iulia, implicat in mai multe incidente violente si in scandalul legat de cazul prostituatei de 16 ani, care sustinea ca a avut clienti personalitati din oras, si-a lansat ieri candidatura la Presedintie, din partea Comunitatii Rromilor, informeaza Mediafax.



In prezentarea platformei-program, Bumbu a spus ca primul obiectiv pe care si-l propune este "acela de a da poporului de mancare", iar coruptia este "cel mai greu impozit pe care il plateste omul cinstit ". El a afirmat ca a strans pana in prezent peste 100.000 de semnaturi, din cele 300.000 necesare pentru inscrierea in cursa electorala. "Sunt implicat intr-o singura actiune, cea impotriva coruptiei", a spus Bumbu, adaugand ca el este "acel patron, acel personaj care a asigurat protectie minorei Natalia Pertea", intamplare
in urma careia s-a "trezit intr-o lupta" cu sistemul corupt din Alba-Iulia. Candidatul crede ca scandalul de la Alba-Iulia nu il va dezavantaja in campania electorala, sustinand ca este "curat". (Gabriela Antoniu)

×