x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Ce mai fac fratiorii

Ce mai fac fratiorii

09 Mar 2004   •   00:00

Au starnit pasiuni, au fost iubiti sau, dimpotriva, contestati. Au devenit celebri, desi nu totdeauna au capatat celebritatea pe care si-au dorit-o.

Sunt concurentii primului reality-show important din Romania, "Big Brother". Acum, cand pana la BB2 nu mai sunt decat cinci zile, sa vedem ce mai fac fostii concurenti...

SOSO. Banateanul nu avea sperante cand a intrat in casa BB. S-a dus pentru joc si emotii si a plecat cu 50.000 $. Nu vrea sa se mute in Bucuresti. Ramane la Timisoara, cu familia si prietenii lui. Aceiasi. Banii nu i-au adus prieteni noi si nici nu l-au indepartat de cei vechi. I-au adus insa o casa noua si ii vor aduce si o masina. Asta dupa examenul de sofat. Deocamdata a picat cu 21 puncte, dar nu e suparat. A rezistat la BB, o sa-si ia el si carnetul!

ERNEST. A venit la BB sa faca ce ii place. Nu i-a fost clar insa ce. Prima luna de dupa "Big Brother" a reprezentat "cea mai urata debusolare " din viata sa. Avea deodata alt statut si incepuse sa-si piarda capul. Nici la capitolul "Andreea" nu a stat mai bine afara din casa BB. Dupa vreo doua-trei saptamani de tatonari, s-a lamurit ca nu e pregatita pentru o relatie serioasa. In prezent, Ernest are doua emisiuni la Radio Fun.

FLORIN. Si Florin s-a dus la BB pentru distractie si aventura. "A fost o chestie nebuneasca. Am vrut sa fac ceva iesit din comun, ceva nou", spune Florin. Singurul lucru care nu ia placut a fost faptul ca, prin modul in care s-a facut montajul inregistrarilor, l-au facut sa para ca mai tot timpul umbla prin casa in slip. El recunoaste ca experienta BB l-a ajutat sa-si creeze o anumita imagine. "Acum obtin mai usor anumite lucruri, pentru ca lumea ma recunoaste."

ADRIAN. Craioveanul este singurul care s-a lansat in muzica dupa iesirea din casa BB. El era "artistul" casei. Acest concurs a fost o rampa de lansare pentru el. "Una inclinata cam la 20 de grade, de pe care, daca nu esti atent, poti sa cazi intr-o groapa. Eu sper s-o sar", spune Adi. Mai nou, canta alaturi de Andreea Balan melodia "Aparente". A compus noul imn BB, pe care-l interpreteaza in duet cu Anda Adam.

VIOLETA. "Cea mai mare dorinta a mea, cand am fost aleasa sa concurez, a fost sa fac cunoscuta trupa "Verso", in care este chitarist iubitul meu, Petru". "Vio", fata cu pelerina, a fost asistent de regie la emisiunea lui Badea si Oreste, iar acum e reporter de teren la Prima TV. "BB a fost o superaventura. Cu bune si cu mai putin bune. Dar acum, cand am pasit pragul casei in calitate de reporter si am vazuto goala, mi s-au inmuiat picioarele. E ca o dragoste de care-ti amintesti mereu cu drag."

COSTEL. Costel, alias "Coco", vorbeste mai putin despre experienta din casa Fratelui cel mare. Mai multe are de spus despre ce a urmat. S-a casatorit recent si deja se gandeste la primul copil. Aleasa, Alina, vrea baiat, insa Coco spune fata. Soarta va decide. Dintre toate cele facute in casa, cel mai tare regreta faptul ca s-a certat cu Adrian. Nu-i place sa se certe si nu-si explica de ce s-a intamplat acest lucru. Poate stresul a fost de vina. Acum, a lasat totul in urma si-si vede de viata lui.

NADIRA. Este o prezenta agreabila (desi multi dintre colegii ei din casa au alta parere), care ne spune in fiecare seara cum va fi vremea, in cadrul stirilor "Focus" de pe Prima TV. Prima eliminata din casa si singura care a declarat ca a venit la BB numai cu scopul de a se face remarcata. Si s-a facut. "Norocul til mai faci. Pentru mine, BB a fost o imprejurare favorabila", declara frumoasa bruneta. "Deocamdata sunt multumita de ceea ce fac, dar n-am de gand sa stau langa harta si sa transmit informatii despre starea vremii o viata- ntreaga."

MUMU. Si el este la fel de suparat dupa experienta BB. Spune ca a avut numai de pierdut participand la acest concurs. In primul rand a cheltuit foarte multi bani, cam 2.000-3.000 de dolari, pe drumurile Oradea-Bucuresti, cazarea din Capitala si masa. El sustine ca pana si la petrecerile BB, date dupa iesirea din casa si-a platit singur consumatia. El mai este suparat si pe cei de la Prima TV, care l-au pus pe drumuri, promitandu-i ca va modera o emisiune de divertisment. IULIA. "Sexi Marioara", cum era alintata in casa BB, a fost singura dintre fostii concurenti care nu a vrut sa vorbeasca despre aceasta etapa din viata ei. A devenit chiar nervoasa in momentul in care a fost intrebata de "Big Brother". "Mi-a ajuns!" a fost replica ei.

IZABELA. "Iza" a parasit Romania pentru Olanda, unde a plecat la munca. In urma cu cateva luni a revenit, dar a plecat iar.

ANDREEA. "Am mers acolo pentru ca imi doream si inca imi doresc o cariera in televiziune", marturiseste Andreea. La terminarea concursului, Andreea a primit o oferta pentru un post de reporter in cadrul jurnalului. Dupa doua saptamani de "teren" a renuntat. "Pur si simplu nu mi se potrivea. In cele din urma voi ajunge sa lucrez in televiziune si fara ajutorul Prima TV". Cea mai mare nemultumire a ei este faptul ca Prima TV a difuzat numai ceea ce au vrut ei sa se vada la televizor.

ALIDA. Ploiesteanca impartaseste si ea sentimentele Andreei, considerand ca, intelectual, concurentii nu au fost promovati. "Am avut o discutie de o ora despre George Sand si cand am iesit am vazut pe post doar momentul in care am spus ca imi place pentru ca era ahtiata dupa barbati." Suparata de imaginea de plangacioasa pe care ia creat-o show-ul, Alida vrea acum sa demonstreze ca e o fire puternica si sa infiinteze o revista de cultura. Precizari. Referitor la declaratiile concurentilor, Prima TV a tinut sa faca unele precizari. "Prima TV a urmarit sa incurajeze participantii la BB 1 dupa iesirea din casa. In situatia lui Mumu, este adevarat ca s-a incercat un pilot pentru o emisiune, dar intre a da o proba pentru o emisiune si a reusi sa o sustii este o diferenta. Nu a fost nici pe departe o promisiune. Echipa de productie de la BB este obisnuita insa cu nemultumirile lui Mumu, care au fost exprimate din primele ore de la eliminarea lui. Este de inteles comportamentul sau, pentru ca este un bun reprezentant al unei anumite tipologii, pe care noi am urmarit sa o avem in casa.

×
Subiecte în articol: casa