x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Claudiu Niculescu, parasit de sotie

Claudiu Niculescu, parasit de sotie

12 Feb 2004   •   00:00

Sotia dinamovistului Claudiu Niculescu, Lidia, intentioneaza sa divorteze, satula de escapadele fotbalistulu

Atacantul lui Dinamo a intrat in dizgratia sotiei, care, in scurt timp, va inainta actiunea de divort. Jucatorul neaga acest lucru, spunand ca duce o viata de familie perfecta. In ultimele luni, situatia familiala a jucatorului dinamovist a cunoscut o tensiune maxima, declansata de hotararea sotiei lui Claudiu de a divorta. Se pare ca Lidia Niculescu nu a mai tolerat viata de Don Juan a "jumatatii" sale, mai ales ca acesta nu s-a sfiit sa se laude in fata cunoscutilor cu cuceririle sale.

ALTERNATIV. Lidia si Claudiu Niculescu s-au casatorit in 1998 si au impreuna doi copii, Denis-Alexandru (5 ani) si Alexia-Rebecca (1 an). Cei care ii cunosc spun ca au o casnicie cel putin ciudata, cu perioade bune, cand par sa se inteleaga de minune, dar si cu momente neplacute, care nu se preteaza unei casnicii.

IZOLARE. Transferul lui Claudiu Niculescu de la Universitatea Craiova la Dinamo in vara lui 2001 a dus la cresterea cotei atacantului si in randul admiratoarelor. Si cum lucrul acesta nu i-a displacut deloc olteanului, barfele privind viata lui sentimentala au inceput sa curga rapid. La acest lucru a contribuit din plin si faptul ca jucatorul nu si-a adus in capitala sotia si copilul, pe care a preferat sa-i lase "in siguranta" la Craiova. De altfel, Lidia a fost tinuta departe de privirile colegilor pana anul trecut, cand a inceput sa-l insoteasca la petrecerile echipei.

AVENTURA. Conform spuselor apropiatilor familiei, atunci cand Lidia a incercat sa se mute cu Claudiu la Bucuresti, s-a lovit de un obstacol puternic: Anca, blonda sexy care facea parte atunci din trupa A.S.I.A. Se pare ca idila lor, semnalata de presa, a determinat-o pe Lidia sa puna piciorul in prag. Pana la divort nu mai era decat un pas, insa el a fost impiedicat, in cele din urma, de Alexandru, fiul sotilor Niculescu, care are 5 ani. Dragostea pentru copil i-a determinat pe amandoi sa incerce s-o ia de la capat.

SPRE FINAL. In februarie 2003, cand a venit pe lume si al doilea copil, Alexia, se parea ca lucrurile vor intra in normal. Nu a fost asa, astfel ca jucatorul se vede nevoit sa-si convinga acum sotia sa ramana in continuare o familie. Deocamdata, Lidia este hotarata sa mearga pe alt drum decat cel al "jumatatii" sale.

Lidia nu ar ramane cu mare lucru Daca divortul dintre Lidia si Claudiu Niculescu se va finaliza, partajul nu ar constitui o problema foarte mare. Spre deosebire de ceilalti fotbalisti care au impartit averi considerabile cu fostele lor sotii, in cazul familiei Niculescu, lucrurile stau altfel. Cei doi nu detin nici o proprietate in comun. Casa din Craiova in care cei doi locuiesc in momentul de fata apartine bunicilor Lidiei, iar apartamentul cu 3 camere din Bucuresti este cumparat cu un imprumut bancar. Claudiu conduce o masina de teren Grand Cherokee, pe care a achizitionat-o din Italia, in perioada in care a evoluat la Genoa 1809. Se pare ca autoturismul nu a fost achitat in intregime, fotbalistul platind inca o rata lunara unei societati italiene. In cazul in care instanta ar incredinta copiii mamei, Niculescu le va plati, firesc, pensia alimentara. Jucatorul are un contract la Dinamo in valoare aproximativa de 70.000 de dolari.

"Mereu ma cuplati cu cineva!" Claudiu Niculescu se afla in aceste zile in turneul de pregatire pe care Dinamo il efectueaza in Turcia. Atacantul "cainilor rosii" manifesta o forma deosebita, el reusind marti sa inscrie doua goluri polonezilor de la Groclin Grodzisk, in victoria cu 4-1.

Jurnalul National: Claudiu, sotia ta urmeaza sa intenteze actiune de divort. Care sunt motivele din punctul tau de vedere? Claudiu Niculescu: De unde stiti asta?

De ce raspunzi cu o intrebare? Pentru ca nu e adevarat.

Nu stiai de faptul ca ea va depune actele de divort in aceste zile? Nu. Este total neadevarat.

Ce motive ar avea sotia ta sa solicite separarea? Nici unul. Doar presa pune paie pe foc aiurea.

Nu exista tensiuni in relatia ta de familie? Aud pentru prima oara de acest lucru. De ce va intereseaza viata mea particulara? Tot timpul ma cuplati cu cineva!

Nu vroiam sa stim decat modul in care vezi tu lucrurile. Nu e vorba de nici o cuplare aici. Altceva intrebasem. Nu este nimic adevarat. Ne intelegem perfect. Lasati-ma in pace cu astfel de probleme. Daca stiti sigur, de ce ma mai intrebati pe mine? Scrieti ce vreti.

Celebru pentru escapadele nocturne Claudiu s-a integrat imediat in viata de seara a Bucurestiului si a luat contact cu locurile selecte, frecventate de vedete, in special de cele din muzica romaneasca. Adoptat rapid de gasca vesela din 2001 de la Dinamo (Bolohan, Mihalcea, Sabin Ilie, Vlad Munteanu), Clau-gol nu a pierdut nici un minut din timpul liber, pe care l-a petrecut in special in baruri si discoteci. Aici, "cainii rosii" erau vazuti pana la ore tarzii in compania unor fete, care mai de care mai apetisante. Mustrarile primite repetat din partea antrenorului si chiar amenzile dictate de club nu i-au impresionat prea tare pe petrecareti, care si-au vazut linistiti de escapade.

Dedicatie de la Madalina: "Sa fii iubit de cine VREI TU!" La sfarsitul anului trecut, Claudiu Niculescu a fost vazut in compania cantaretei Madalina Manole. Ambii au negat o legatura. "Am baut o cafea. Si nu am fost singuri", a declarat jucatorul. Colegii atacantului spun ca a fost o perioada in care acesta nu asculta decat CD-ul "fetei cu parul de foc", pe care a primit si o dedicatie speciala, care suna mai mult decat incitant: "Pentru CLAUDIU, din suflet. Sa fii iubit de cine VREI TU!". Ultimele doua cuvinte sunt scrise cu caractere mari si sunt ingrosate.

Divorturi celebre in lumea fotbalului Claudiu Niculescu nu este primul fotbalist roman care trece printr-un divort. Numai din Generatia de Aur a tricolorilor, 6 jucatori au ajuns in fata instantei pentru a semna actele de despartire.

Primul a fost Gica Hagi, care a pus capat casniciei cu Leni Celnicu. "Regele" s-a casatorit apoi cu Marilena, cei doi avand impreuna doi copii. Apoi a venit randul lui Ilie Dumitrescu sa divorteze de sotia lui, Nela, cu care are un baiat. In urma cu doi ani, Bogdan Stelea s-a despartit de Dana Badea, presa considerand in momentul respectiv acest divort ca fiind cel mai scump, cei doi avand de impartit o avere estimata la 10 milioane de dolari. Baietelul familiei Stelea, Ionut, a ramas in ingrijirea mamei.

Recordul in materie de separari a fost atins anul trecut. In ianuarie, Miodrag Belodedici s-a vazut nevoit sa-i indeplineasca cererea nevestei sale, Sandra, de a divorta. Cateva luni mai tarziu, Gabi Balint a pus si el capat casniciei cu Catalina, cu care are o fetita, iar Dan Petrescu a incercat sa ascunda luni intregi divortul de sotia sa, Dana.

Cea mai mediatizata despartire ramane cea dintre Adrian Mutu si Alexandra Dinu. Acestia din urma au provocat cel mai aprig razboi al declaratiilor, care au culminat cu jigniri si acuze de tot felul. Teoretic, divortul sotilor Niculescu ar fi primul din lumea fotbalului pe anul 2004.

×
Subiecte în articol: lidia claud