x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old CN de Raliuri - Banatul vrea sa arate ca este fruncea!

CN de Raliuri - Banatul vrea sa arate ca este fruncea!

22 Iul 2004   •   00:00

AUTO

Campionatul National de Raliuri programeaza la sfarsitul acestei saptamani a sasea runda a intrecerii interne Raliul Banatului. Etapa se va desfasura la Timisoara, mai exact in zona orasului Lugoj, pe un traseu de asfalt care masoara peste 320 de kilometri, din care mai bine de 100 vor fi parcursi in regim de proba speciala. Cu o superspeciala si 13 speciale, raliul din Banat este apreciat de piloti ca fiind cel mai rapid raliu de asfalt din calendarul intern, unde orice greseala poate fi fatala pentru clasarea pe podium.

FAVORIT. Dupa cinci victorii consecutive, Dan Gartofan are din nou prima sansa in aceasta etapa si totodata titlul de campion national absolut aproape in buzunar, dovedind ca nu are nici un rival in acest an. Interesante vor fi insa bataliile pentru podiumurile trofeelor N 1.6 si A 2.0, unde conduc Claudiu David, respectiv George Grigorescu.

RECUPERARE. Dupa pauza de la Raliul Romaniei "Atlanta House", Mihai Leu, campionul national en titre, va reveni in competitie si va incerca sa preia sefia clasamentului trofeului A 2.0, recuperand cele 4 puncte care il despart de liderul Grigorescu. Si la grupa N batalia va fi foarte spectaculoasa, George Morar, Emanuel Ilina, Alexandru Pitigoi si Romulus Preda avand de recuperat puncte pretioase fata de Daniel Ungur, care a castigat, in urma cu trei saptamani, Raliul Romaniei. Se prefigureaza astfel o etapa foarte spectaculoasa si plina de surprize, in care ierarhiile pot fi modificate substantial. (Catalin Fainisi)

×