x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Concursuri si serbari la sfarsit de februarie

Concursuri si serbari la sfarsit de februarie

17 Feb 2005   •   00:00

Ultima parte a lunii februarie aduce celor care iubesc zapada si sporturile de iarna cateva ocazii de a sarbatori sfarsitul sezonului alb. In perioada 18-20 februarie au loc la Izvorul Muresului Bucuriile zapezii.

IOHANNA ONACA PURDEA

Participantii nu se vor putea plictisi, caci programul este mai mult decat generos: concursuri de schi si de saniute, jocuri pe zapada si seara culturala. Cazarea se va face la vile cu camere de doua si patru paturi, pretul fiind cuprins intre 150.000 si 350.000 de lei/patul pe noapte.

CAMPIONAT. Cei care iubesc schiul se pot delecta asistand la Campionatul Mondial de Schi Militar, care se va desfasura la Predeal intre 20 si 27 februarie. Vor fi prezenti sportivi din toata Europa, dar si din Chile, Argentina si chiar Maroc, care vor participa la probe de schi fond, biatlon stafeta si patrula.

LENKERE. Cei care nu au participat la nici o serbare a zapezii se pot bucura de o astfel de sarbatoare la Cavnic, in ultimul week-end al lunii februarie. Serbarile lenkerului sau serbarile zapezii se vor desfasura pe partiile de La Icoana. Concursul de lenkere pe drum este capul de afis, dar nu se lasa mai prejos nici concursurile de schi pentru elevii de la scolile generale din localitate, cu atat mai mult, demonstratiile de snowboarding.

×